Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolike li su ove bundeve
Odmah inspekciju poslat. Nemaju fiskalne kase, banda jedna hoce da zarade 5-10km po danu a da ne plate porez za politicare.
Da ti nisi malo lud
ZATO SELJANKE IMAJU VELIKE SISE JER PIJU DOMACE MLIJEKO
Imal domace ,hik!
_"Više od 50 izlagača iz nekoliko općina u ovom dijelu BiH ponudilo je na izložbi različite proizvode po kojima je ovaj kraj prepoznatljiv." Ali na fotografijama vidim paprike, paradajz, patljidžan, a oni i nisu baš prepoznatljivi za ovaj kraj. A ako i jeste uzgojen tamo, onda sigurno nije organska proizvodnja. U svakom slučaju, izložba je ok. i drago mi je zbog poljoprivrednika da su proizvodi našli svoje kupce. Možda i poticaje dobiju sada kada je odlepršao Lijanović i ostala bagra. :))))
silent lady, jesi li ti bila ikad u tom kraju da znaš čime se ljudi bave? pa, dovoljno je samo da prođeš kroz ovaj kanton i vidiš da skoro svaka kuća ima plastenik.
@DajMiDževada, da si ti pročitao moj komentar ne bi postavljao takvo pitanje. Vezano za plastenike: Moj citat: "A ako i jeste uzgojen tamo, onda sigurno nije organska proizvodnja." Da ti nacrtam? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogla je ova na slici broj 3 grudnjak obuci...
Ima grudnjak al se opustile pa vidis kolike su joj. Tesko da joj push up moze pomoci