Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji su sposobni ukrasti bilo sta, a posebno pomoc namjenjenu ljudima koji su ostali bez svega treba ne samo biti kaznjen nego izopcen iz drustva... Jer to nisu ljudi, nego idioti...
O ovme je suvisno raspravljati. Naravno da treba kaznitisve koji ce iskoristiti sve kako bih se obogatili,a pogotovo kako bi krali hmanitarnu pomoc i slicno..
Stati ce se u kraj konacno kabadahijamaaaaaaaaa
Dobra vijest za obicnog gradjanina, i ne bas tako dobra za baketa i fahruuu
Ovo je svakakao dobar zakon,a pogotovo zbog toga jer pojedinci vise nece moci da rade sta hoce. Sve koji pokusaju da nelegalno dodu do neke imovinske koristi treba zestoko kazniti.
Ovo je potreba i ovo ne treba dalje diskutovati i komentarisati, pa zar ne treba dobro kazniti one koji zele trgovati humanitarnor robom i slicno?
Neka bar neko radi svoj posoa i misli na gradane i gradjanke ove drzave
nadam se da to nece ponovo oboriti HDZ i SDA i nacionalisti iz RS-a i tako drzavu i gradjane poslati na crnu listu
dosta nam je ovih nacionalistickih stranaka kojima je jedino bitno kako zatrovati mozak gradjanima