Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam o čemu se tu treba odlučivati. Bošnjaci imaju pravo veta i to je to.
Sta ti to vredi kad ce Ustavni Sud doneti konacnu odluku. Znaci proglasice referendum legitimnim i demokratskim cinom.
Srbi su državotvorni narod i mogu donositi odluke o referendumu kao što su to radili i Muslimani 90' godina. Konstitutivni nemaju tu privilegiju.
A onda kad pukne još jednom. . . .
Bosna je odrzala neregularan referendum 92 jer su ignorisali srbe kako konstutivni narod. Tako je i Hrvatska izbacila srbe kao konstutivni narod iz ustava Hrvatske, to jest dr.sranjo pa su onda proglasili nezavisnost referendumom 91. To ti je po njima demokratija, koju sad kao srbi nemaju pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)