Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da ste onemogucili komentare na clanak o presudi gen.ocid.asu Radomiru Vukovicu...a da ste istovremeno omogucili komentarisanje na \"Veh.abije\" iz Maoce... Vodite prlj.avu igru gospodo sa S.a-.X...moglo bi vas to kostati...ne zaboravite da su vam prostorije u Sarajevu...a ne u Frankfurtu.
Srbi napadaju Sud Bih i ako im to podje za rukom ostaje jos vojska. Ostalo sve imaju sto drzava treba imati. Ovo je u stvari mini drzavni udar. Jedini analogan odgovor ovom bi bio pokretanje zakona o ukidanju entiteta.
Svi smo mi Radomir Vuković. Svi smo mi gen.ocidaši i danas živimo u tkz. Republici Srpskoj koja je nastala na hektolitrima Bošnjakke kr.vi i nama nikako ne odgovara da postoje ustanove koje e te zl.ocine sankcionisati... Mislim, i da postoje, bojim se da bi preko 50% nase gen.ocidne otadzbine bilo prekriveno zatvorima u kojima bi svi mi genocidasi morali da robijamo radi onoga sto nam je u kr.vi... Mi smo samo radili ono sto su radili na.cisti u 2 .s.r....nista vise.