Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi jebes ovo hajmo na temu o SBB .
Jedina sansa da ratni zlocinci budu kaznjeni zatvorom je da ih policija uhvati sa kesicom zeljaste materije koja potsjeca na marihuanu.
@franc jos malo pa ces se kupati u drini , sa svojim masnim drugarima , sjetim ti se stare prljave
Ne zezaj :(((( Pa islamistooooo jos vas otkopavajuuuuuuuu . Kad budes spreman pa kreni gazijo izaberi prema Srbima ili prema Hrvatima sta cekas ???? Hoces sad tu vasu islamisticku pricu kao "polako ba jahrane ba mi ba kad krenemo ba" JA SE NADAM BAS DA KRENETE .Da se konacno ocisti smrad Osmanlija u BiH. :)))
@franc Shto si neurozan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ŽIVIO SDP BiH!
Dobrodosao na slobodu gospodine Ivanovicu .
sta je pico sta si se uzbudio heroji ti opet ostaju u buhari
nista ne briniiiiu :)) ne manjka nikad heroja koji ce genocidisati islamiste :))) Znas kako oni iz zatvora ikad a genocidisani iz zemlje samo za indentifikaciju u vrecama :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma nabijem ja na ku**** i ovaj ustavni sud pa trebalo je ovaj sud zapalit i sve ove sudije i drzavne tuzioce ma***** im *** j****** svima
kmeee kmeeee