Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze SDA da gleda kako Bosnjacki narod napreduje, vec daj napravi majmuna koji radi za 500KM i izvodi trikove za 20KM na dan izbora!
Propao mu HE Vranduk, Ljubo Bešlić bez izbora u Mostaru vec deceniju krcmi budzet, o mm autoputa, al ne Fadil u tehničkom mandatu pokusava da zagorca zivot Sarajlija nazalost sad vecinom Bosnjaka.
@trashmail1 propade Novalic k’o kauč
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najvece sranje sto postoji u ovoj drzavi je ustavni sud! Sve do jednog korumpiran! Sve gotovo rade nemuslimani, jos se zale kako su katolici i pravoslavci uskraceni pravima.
@problemi99 boli me k... jel rade muslimani, srbi, hrvati, jevreji, romi, inuiti, indijanci, eskimi, indijci, kinezi... treba da rade posteno! A sve dok ti mislis da ce neko bit posteniji zato sto je musliman, ti si druze vec na..ebo....
@problemi99 sta pričaš glupane pokvareni? Da su korumpirani ne bi odlučili protiv Novalica već za Novalica. Ustavni Sud je možda i jedini bastion gdje sjede nekorumpirane osobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi u familiji mi i u raji rade preko štele i tako su i zaposleni i rođeni i žene se preko štele.štelim vam propast svima.M
nije mi jasna ova izjava Čampare DA LI JE I on dio vlasti u KS
Naravno da ce odluciti u korist vlasti i ostati jer odatle zavise i plate onih koji su ih postavili.
poraz za porazom SDA
Dino Konakovicu volim te jos vise😘😘😘
Znaci, u prevodu sa pravnog jezika ovo znaci da se Campara i Novalic mogu samo sageti i poflautati ga vladi KS
I sta sada Dezerter?
ratovi zvijezda - fadil uzvraca udarac
Novalić treba uputiti apelaciju sam sebi, protiv samog sebe. Moron.
Ajmo sada sda uhljebi komentarisite odluku ustavnog suda koja je konacna i obavezujuca,podrska za vladu KS koja je najbolja do sada jer uvodi red koji je bio misaona imenica.
Zoljova sda vlada donijela budzet a tata novaliceva ga rusi jer ne moze upravljat njime jos jer nisu uspjeli razbiti sestorku u ks. Rade na tom rusenju predano sa sbb-om fali im jos jedna izdajnicka sranka pa da zajasu.
SDA bratija bi malo rušila legitimnu vlast, koja je očito krenula kako treba. Jel prpa patrioti, ostadoste bez tendera? Šta će sada firma Bakirovog zeta (BIHEXO) raditi - neće biti naštimanih poslova sa ViK-om? :)