{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ustavni sud FBiH objavljuje odluke o zahtjevima Budimira i Nikšića

F
26.6.2013. u 08:01
0
17
Ustavni sud FBiH objavljuje odluke o zahtjevima Budimira i Nikšića
0
Ustavni sud FBiH objavljuje odluke o zahtjevima Budimira i Nikšića
Foto: Živko Budimir/Klix.ba
Ustavni sud Federacije BiH danas će objaviti odluke o zahtjevima predsjednika Federacije BiH Živka Budimira i premijera Federacije BiH Nermina Nikšića.
Ustavni sud FBiH će objaviti odluku o zahtjevu predsjednika FBiH za rješavanje spora sa federalnim ministrom za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata u vezi sa poštivanjem Odluke o razrješenju članova Revizorskog tima za koordinaciju.

Također, Ustavni sud će objaviti odluku o zahtjevu premijera FBiH za rješavanje spora sa devet ministara Vlade Federacije BiH, i to: zamjenika premijera i federalnog ministra prostornog uređenja, zamjenika premijera i federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, federalnog ministra finansija, federalnog ministra energije, rudarstva i industrije, federalnog ministra rada i socijalne politike, federalnog ministra raseljenih osoba i izbjeglica, federalnog ministra kulture i sporta, federalnog ministra trgovine i federalnog ministra razvoja, poduzetništva i obrta, u vezi sa donošenjem Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Vlade Federacije BiH od 19. marta ove 2013. godine i Zaključka V broj: 257/2013 od 19. marta ove godine Vlade FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: