Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko mi moze objasniti sta je to vitalni nacionalni interes i odakle taj pojam uopste
Hoce Covic i Ustavnim sudom FBiH da ovlada, zato kasni sjednica Doma naroda FBiH.
Đe u bejha stoji taj komcezus?!
Zer neko još ima iluzija da se ovde moze nešto promijeniti??
Koliko vidim, po imenima, i odvdje su Hrvati majorizirani :-))) Sve važne funkcije u FBiH, posebno finasije, suvereno drže već godinama a mojorizitani. Na FTV se uglavnom priča hrvatskim jezikom ali ne, treba kanal na hrvatskom jeziku i još onaj (sve mu po spisku j..) Čavara kaže "govori se tim nekim bosanskim jezikom.
Toliko ste zapetljali cijeli sistem, da je jednostavno besmisleno postalo probati uopste izaci na zelenu granu, u bilo cemu. Paukova mreza. Jedino sto nema blokada su redovna finansijska izdvajanja za vase guzice, vase jatake, ahbabe, lizace dupeta, sljedbenike koji ne znaju razmisljati svojom glavom. Preveliki je raskorak izmedju onoga sto pricamo i onoga sto radimo. Za ukus prosjecnog covjeka postalo je previse iritantno. Zato idemo vani. Bezveze mislimo da je samo zbog para.
Zakomplikuju da mogu Bosnjake preglasavati, tako je bilo i sa presudon Ljubic. Preglasavaju nas i inda kazu oni jadni preglasani ne jednakopravni fuj.
A ovi što strateški odlučuju o nama su stalno “zabrinuti”.
komplikuj pa vladaj