Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oružane snage Bosne i Hercegovine, GTRS može sanjati Bosnu bez vojske. rado bi oni odnos iz devedesetih, stotina Bošnjaka jedna puška, pa da pokažu erojstvo. koja gamadi!
Ne znam samo zasto neko iz NATO-a ne "uhvati" Dodika i srpske politicare u BiH za vrat. Ipak na ovaj nacin ismijavaju i vuku za nos NATO i EU koje su najjace dvije organizacije u Evropi.
@voporcukova nisu ni oni revnosni da BiH uđe u NATO jer znaju da smo siromašni, najsiromašniji od svih članica i morali bi nam opet slati sadaku u vojnoj pomoći.
Krajnje je vrijeme da se Dejton ponisti, ne moze jedan mirovni sporazum biti ustav drzave. Zna se sta je ustav, ali M.zajednici odgovara da zemlja u kojoj zive muslimani u centru Europe bude nazadna, blokirana, i izgubljena u vremenu i prostoru.
@CenerCvajic jest a mi jadni svi Ajnštajni ali nam ne daju da vršimo naučne inovacije hahaha hah
Ne preispitivati vitalni nacionalni interes jer ga tu nema... Treba preispitati ustavnost rezolucije jer ona nije ustavna... Entiteti se ne mogu baviti vanjskom politikom... Doduse "rezolucija" kao akt je totalno neobavezujuca i cisto politikanstvo...
Masna gibanica na aparatima .......!
Djikani imaju ustavni sud😂😂😂
Šta se džaba budaijesate, Ameri su rekli... U čestitci povodom Dana državnosti istaknuto da su Sjedinjene Države decenijama postojan prijatelj i partner Bosne i Hercegovine i da takva posvećenost traje i danas, da SAD nastavlja podržavati BiH napore u pravcu izgradnje sigurne i prosperitetne države - potpuno integrirane u euroatlantske institucije, uključujući NATO.
pampeRS rspublika nije u nasležnosti ni poziciji da bilo šta odlučuje na vojnom nivou......
Džordž Buš je 2001. godine stavio Mileta na crnu listu.