Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za bosnjake koje ne sluzi pamcenje schmidt nista nije uradio sto vec nije pedy i bery. Samo je razlika u brojevima. Pustite vi gluposti sta god sud odluci nece se ispostovat kao i sve ostalo do sada
Kakav je to sud čije se odluke ne provode!? Efekat je isti kao kad se u mojoj mahali žene sastanu na kafi i donesu neku odluku! 😂😂😂😂😂😂
⚜️
Gabi je tu znaci Bido je nametnuo jbt demokratija
Sad ćemo vidjeti radi li ustavni sud ni po babu ni po stričevima ili je i njima mali švabo zadao strah.
Ovaj Komšić ko da sjedi na tuti cijeli dan i smišlja kako će nas posvađati sa cijelim svijetom. Patriota, pa nek sve ostane ko i do sada.
Ustavni sud je nadlezan za ovu odluku. Posto uzima dva razlicita popisa stanovnistva za istu odluku 100% je neustavna.
samo Cvijanović ja ima jaja.neće ni da vidi Šmita.
zadnje koprcanje zelenih lopina
HDZ je nagrađen od strane UK i US za blokadu države, što je kriminalni čin u svim normalnim demokratijama. Ako ovaj udar na državu prođe i na Ustavnom sudu biće to uvod u opštu anarhiju.
kome nije jasno da su stranci ovdje da rasture ovu drzavu nek se dobro zamisli
Nasi ljudi i stranci odlucuju o odlukama stranaca u nasoj zemlji o nasim zivotima ! jesmo i uspjeli devedesetih svi mi :D Aferm !
Danas ide još jedno pishanje po narodu i državi ali sada od strane ustavno6 5uda.
Samo se DF bori za gradjansku drzavu. SDP je bacio pod noge svoje principe. NiP ih nikad nije ni imao. 👊 Naša Stranka me čudi iskreno... 👊
Treba tražiti uzrok do ćega je došlo do blokade FBiH i tu stranku i osobe iz tih stranka kazniti pa onda dođe VP i kaže ovako morate i kad (vp)ga pozovu na razgovor da obrazloži zašto je te odluke nametnuo on ne ode ????????