Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za ustavni sud. Nisu dozvolili da HDZ i SNSD ruše zakon o krivičnom postupku.
@Indigont tu je bilo još SDP Sepic Ahmetovic Scepini
Ruse ostalo na sve strane, osvrni se, pogledaj okolinu
Secesionističko uzp-ovsko i genocidno društvo dva lica na aparatima!!!!! ;)
Hoće, hoće biti vakuma u secesionističkim prdarama!!!! Vlahahahahahaha
Jel Sanja Vlaisavljevic - kultura znanje nauka i primjer urbanoga .... Jesam li ja primjer urbanoga ali i urbane street kulture lifestylea obicnog covjeka, covjek sa znanjem.... Ako je to sve tako kako to da ona meni kroji zivot a ne ja njoj i takvima poput nje ?
@HM 2011onda ona nije nikada ni bila niti kutura niti znanje nego samo povrsna maska najnizeg oblika primitivizma.
@HM 2011@HM 2011 sad bih ja njoj kao trebao zagorcavati zivot.... posto je ona odredivala mikro dio mog zivota nekada .... Necu... Ta zena je i tada bila sup.k i sada je.... samo je tada bila okruzena lokalnim sup.ima....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko je lud da poštuje turski sud ?!
Drama
kace bit zakon o Pceli
SDP SBB SNSD HDZ NB na aparatima
šta ovo treba da znači, Bog sami zna...
Na svu nepriliku ali kao u kotinuitetu, ovdje u ovom Alkatrazu, bez strane cizme, nejma nikakve nade, niti za posteni dio naroda, opstanka.
Kakav ustavni sud niko ziv to ne ferma
Eto opet pobjeda, a sad u borbu po jos jedan mandat do nove odluke ustavnog suda koje nazalost ne vaze ni u kancelariji gdje se donose.
Veze neam sta sam procitao Zakon ovom onom vakum zastupnici UHLJEBARI sve vam
Nezakonita i neustavna ,,odluka,,😋