Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad je bolje imati smrtnu kaznu, za masovne ubice i zlostavljače djece.
@Zoran Čmar nije, veća mu je kazna da truhne u neuslovnom zatvoru nego da ga uspavaju.
@Zoran Čmar Korupcija će sjebat svaki zakon
Smijurija Neustavnog suda se nastavlja , Ukinite srmtnu kaznu u Americi . Onda i ona krsi međunarodno pravo i duzna je postovati Evropske konvencije
Šta? Ko će ukunuti smrtnu kaznu u Republici srBskoj? Šta? Ko to ima pravo da napara srBsku i njen narod? Šta? Ko? Političko Sarajevo? Jeli? Neće moći! Smrt Ustavnom Sudu BiH i živjela republika srBska. Živjela Smrtna kazna!!! (Ko misli i priča ovako???)
Zar je bila? u SFRJ je ukinuta 1974 godine.
kaze Dodik: - da ja ovo ukinem,sto je sigurno sigurno 😎
e moj glupi bosnjo, a ti se pretvetvaraj islamista po evropi,nosi bradu,vodi nindzu itd
U ustav unijeti : ko pokusa ukinuti Vojsku Republike Srpske ili policijska ovlastenja Srpske prenijeti na neke neustavne BH ili druge parapolicije , da se kazni SMRTNOM KAZNOM . Kao sto je Amerika kaznila Sadama .
Srtna lazna treba ostati za one koji protiv ustava i volje naroda formiraju paravojske ili parapolicije ,kao npr. OS BIH ili SIPU
Dakle za najteze oblike narusavanja ustavnog i demokratskog poretka .
Koga briga šta kaže neki sud kvazi države ?!
Kakva morbidna slika, kao da je ova zena trebala biti smaknuta pa je pustili.
Dodik je RS-u smrtna kazna ne treba im veća.
E Mile, sad si rahat....
Mi smo u ovoj zemlji svi na dozivotnoj svejedno
Mjesto da uvode ovakve kazne, oni ukidaju. Jer kako bi drugacije zastitili olose koje brane...
sad ce dodik izac i rec da se ne moze ukinut smrtna kazna (mozda zatreba kad-tad)... samo zato sto je odlucio ustavni sud BIH..
Procita se stvarno gomila glupih komentara ali SDA botovi su u tome prvaci