Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha?
Treba se otcjepiti. Pa ili dobiti nezavisnost ili da svi izginemo. Da je Bošnjaka 80% u državi i 50% u RS-u živeli bi gore nego Srbi na Kosovu. Za 10 godina nećemo moći skupiti ni 30 000 ljudi i biće kasno......
Bitno je da se mogu od danas nositi brade nebitno čije , h.beš vojne maske za nedaj bože makar bio požar u šumi. A ovo ekonomskl neće proći jer ne odgovara SA političarima. Očigledno divljanje po glavama Srba i Hrvata. Kratkoročno likujte, ali češaće te se po glavi. Sve što iracionalno ponašanje mora propasti bar dugoročno.
Ćuo sam da ima jedan Śipac u sudu?