Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo je uzalud...Bosnjaci slave drzavne praznike BiH,dok u RS-u o tome niko i ne govri,a kamo li da slavi...šta god da donese taj sud,ništa se neće promjeniti... Oni će i dalje slaviti po starom,i za taj dan niko neće raditi...ostali mogu sdamo gledati.... To će donjeti samo još veći razdor u BiH,ako je u opće moguće da može biti još veći razdor od ovoga :D Long live REPUBLIC OF WEST BOSNIA
krsne slave su neustavne sve dok katolici, muslimani, jevreji i ateisti ne dobiju svoje ekvivalente.
Sikter.
Muslimani neka izaberu slavu koji su im slavili pradjedovi pa neka slave!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA smeta Zakon o prebivalistu jer zbog njega mirni i pitomi potncijalni "rokeri" vise ne mogu laHko uci u zemlju te prijaviti boraviste na adresi Predsjednistva BIH.