Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad kao nesto epohalno... RS ih mnozi sa nulom, a ni ovi u FBiH se pretjerano ne trude da postuju presude
Treba osporiti i sami naziv rs jer predstavlja samo jedan narod u svom nazivu.
Svaka čast Dzaferaga,vidi se da si pismen i da treba uradit što je do nas,skinut sa sebe odgovornost,makar jednim aktom,zahtjevom,apelacijom ...
Zapamtite da sarajevska trojka planira imenovati marina vukoju u taj isti ustavni sud kad dodik i covic budu vladali ustavnim sudem bice ocljepljenje rsa
Bilmezi iz RS umjesto izgradnje BiH pilaju sebi stablo pod prknom. Nikad Nato nece dozvolit Srbiji da zajase prema BLuci.
Bravo SDA.. Nismo svi trojka!
Ne priznaje vas Baja - dzaba krecite. Ni vas ni Smita ni nikakve drzavne institucije, osim kad uzima pare od njih.
Ustavni sud BiH cak se ni ne trudi da se pokaze da je ustvari antiustavni sud koji krsi Ustav. Nije ni cudo sto RS ne primjenjuje njegove odluke.
Može još malo dok izdajnički ološ trojka ne preda i ustavni sud Dodiku i Čoviću onda svaku odluku tzv rs-a i HB će da aminuje ustavni tako da bez rata dobiju šta žele.
A zasto jos uvijek imamo troje stranih sudaca u ustavnom sudu? 30 godina nakon rata! Ako smo suverena zemlja, a izgleda da nismo, ne bi trebalo biti stranih sudaca u ustavnom sudu!
Pa zato što tzv bosanski srbi i hrvati ne žele sudije u ustavnom po popisu stanovništva.
I Njemacka je suverena pored americkih vojnika koji su u njoj od kraja drugog svjetskog rata..
Tooo konačno da je Šefik nešto uradio, jest da je već bivši al eto makar 1 stvar