Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno rečeno, da on ima relevantne dokaze, on bi prijetio da će iznijeti dokaze u javnost, a ne da će uzeti pravdu u svoje ruke ☺
prvo je bakir vladao sa ustavnim sudom..sad vlada dodik...pa onda dolazi na red da vlada covic...tako se to radi u bih...ne moze samo bakir da vlada...mora se malo mjesati....
Ustavni sud?? Hahaha, kakva drzava takav i ustavni sud, nije svjestan memic da je uvezano sve od opstinskog nivoa do ustavnog suda, a onda i do onog fareta u strazburu, nek posalje memic sad njemu apelaciju u strazbur pa ce vidjet kakav ce odgovor dobiti... Dobro jutro bih.
Jači ste vi od sistena g.Memić, vi i vaša porodica ćete biti priča koju ću ja pričati svojoj djeci !
TUGA I JAD I OD PTAVDE I OD SISTEMA.SLOBODARSKI NARODE BIH POMOZIMO OVOM COVJEKU I PODRZIMO GA PA AKO TREBA I MIRNIM CIVILIZIRANIM PROTESTIMA.PROBUDIMO SE VEC JEDNOM JER SUTRA CE BITI NEKO OD NAS VEC U MURIZOVIM CIPELAMA.
obični narode eto vam dokaza da za vaša prava nema suda tužilaštva a ni policije.
velike ribee se stite po pitanju Dzenana a i Davida.. samo je pitanje ko, al vrijeme ce i to pokazatiii, ko je glavni i odgovorni..
Pocele se stvari redati na pravi nacin, sve cestitke za Ustavni sud BiH. Dokaz da postoje Institucije u ovoj drzavi...
Murize ne nadaj se vise u institucije i pravdu u ovoj drzavi vec uzmi pravdu u svoje ruke. Znas sta ti je ciniti oce hrabri ! Nek ti Bog sve olaksa !
Memić nije nikome koristan. Da se sa njime može rušiti RS, Bošnjaci bi ga podržali.
Jos jedan dokaz da zivimo u kuratom sistemu s kojim se ne mozes izboriti koliko god podrske imao.