Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhhaaaahha!Zna se ko prica o postenju.!!!!
Jes da ima budala
rade nezavisno :) a dobro znamo ko sjedi u tim foteljama
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
Oni doista ne podliježu vanjskim utjecajima, oni jamačno podliježu SVOJIM unutrašnjim utjecajima, i to tim gore, veoma dragovoljno ..
Djeca vam se smiju.
Kakav sud i pravda u BiH. Ovdje je cjelokupno pravosudje u rukama politickih elita, koje su i instalirale sudije i tuzioce na te pozicije.Niko tu nista ne cita, masa kadrova sto su studirali desetak godina, sto rece gospodja Kreso pravosudna MAFIJA.Sada su jos bolje uvezani preko ove ekipe u VSTV.
sve to raspustiti i postaviti kompjuter da donosi odluke
Evo nudim i dokaz za ovo što kažem maloprije. U Klixovom članku od prekjučer se naglašava da ima 160 apelacija i bla, bla, bla... A onda se u izjavi suda navodi da između ostalih se raspravlja o Adi Balijagiću koji nije tzv. mali čovjek,već guzonjin sin... Eto. Šta sad? Gdje je sud ustavni, vrhovni za malog čovjeka? Nema ga! I sad mi recite da će neko u ovoj državi osuditi velikog Adu.
Kako je kad je mali čovjek, obični građanin u pitanju? Šalu na stranu... Svi ste korumpirani i možete se kupiti.
Pa recite da ce biti kako kazu Dodick i Covic
KONAČNOOOO ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE Sad možete sami napraviti na osnovu ovog tutorijala :D Koliko sam dugo ovo čekala :D :D HVALA !!!
MRS ANAMO