Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jos jedan dokaz da sud i zakon postoji za bijedu da oni ploticiari i krminalci mogu da haraju i ako im se ko usptotivi da ga hapse i sklone. Nije problem RS Entitet, nije problem ni da naprave jos jedan HR Entiet u sklopu jedne Drzave "BiH"ukoliko se to organizuje kao svaka normalna drzava sa normalnom administracijom i politicarima. Problem je sto je narod BiH glup i lozi se na njihove nacionalne suplje i montirane procese jer tako drze narod u strahu i bijedi a oni nikada nece odgovarati za svoje krininale. Krajnji cilj svima njima i jeste stvaranje privatnih drzava u kojima ce da vladaju CETNICI, VEHABIJE i USTASE a oni ce se proglasiti kraljevima
Da taj zakon i ustav vrijedi samo za sirotinju, evo jednog obicnog primjera i dokaza. Izadzi na ulicu i zapali zastavu ili bilo koje drugo djelo koje je neuporedivo sa javnim negiranjem drzave i njenog ustava odmah ces biti uhapsen i procesovan u roku od 7 dana. Oni za ovo i sve ostalo (89 ne sprovedenih zakona) nikada nece odgovarati. U normalnom svijetu svi koji su glasali i podrzali nepostivanje ustavnog suda bili bi uhapseni u roku od 12 sati i kaznjeni kao drzavni neprijatelji. Ali njima nikada ne fali ideja da naloze bijedu i stoku da raspravljaju o nacionalizmu a da zaborave da su bez posla, hljeba, da umiru bebe jer nemgou platiti operacije, da je 50% radno sposobne populacije nezaposleno i da nam gilipteri prodaju drogu po osnovnim skolama i da se pucaju po ulicama kao na divljem zapadu......Bitno je da se zovu velikim vjernicima koji idu u bozije kuce i mole istog, jednog Boga/Alaha za pomoc a onda izadzu i vrijedzaju druge, psuju najgore psovke i sve ono sto je naj gore...
eto nam drzave!!!
šta'š kad smo šatro država
Do god postoje entiteti nema nama napred,to sto EU ko fol daje nam nadu za ulazak u EU svi treba da budemo svijesni da ulazak u EU upravo koce entiteti i da ne nasjedamo na lazna obecanja,U EU BIH moze uci samo kao cjelovita drzava.
Не треба никаква Декларација неке Скупштине у БиХ да се не поштују одлуке било којег суда, па и Уставног. Умјесто што дижу фрку око тог што хоће НСРС изгласати, боље би било да створе услове за брже провођење пресуда. Од 2004... Дошли смо дотле да нас ни Уставни суд, а Сејдић, Финци и још доста њих ће се сложити, ни Суд у Стразбуру не може заштити и осигурати правду.
Niko nije odgovarao?? Nemoguće. Probudite me, sanjam.
kakva država takav i sud
hajte vi spakujte kofere i kuci..koji ce te nam kukac uopste?
sto inicira da nam je drzava u *urcu.
Il u PM