Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve same gluposti i trosenje para. RS hoce da se prestavlja kao zaseban dio BiH, kako u politickom tako i u ekonomskom polju. Pa onda za 10 godina da traze odcijepljenje.
Fakat ti nije dobro pa se ya svaku riječ iz RS upališ ko kutnjak! RS se neće ukidati ako to građani BiH, koji su stalno nastanjeni u tom entitetu, ne budu željeli i ako ne bude uz to i volje političkih prestavnika. Prema tome ohladi malo ebate. Osim toga, to što je RS jedna konherentna cijelina (zaguglaj malo da naučiš šta to zanči) omogućava joj da se prestavlja u kulturnom i geopolitičkom svijetlu, te joj daje za pravo da marketinški lobira svoje privrednike. RS kao entitet ne mora pdržavati u svemu držabvu BiH jer su entitet (to im daje zapravo da kreiraju svoju marketinsšku politiku) a FBIiH isparčana na 10 dijelova, nije to us tsanju jer se mora predstavljati sa 10 različitih predstavnika. Pa ti vidi koga je laše slušati 10 ili 2 predstavnika! Prema tome ovo je Harisovo lajanje na mjesec!
Svaka normalna drzava ima svoj uSTAVNI sud,tak da taj sud samo radi svoj pos\'o!PODRSKA HARISE i samo naprijed,nece genocidna tvorevina rs-radit sta hoce,ima BiH svoj sud i politicare koji vole svoju drzavu! Naprijed Harise i naprijed svim ustavnim instiucijama drzave Bosne i Hercegovine! BiH4EVER!
ne serendaj majke ti, niko ne zeli da te ukloni, jer je BiH i tvoja domovina, samo lupetas bezveze, daj malo razmisli prije nego sto pises gluposti
sta je sledece? mozda da van BiH se ne smije znati da u njoj ima Srba i Hrvata da bi lakse bili uklonjeni samo naprijed poturice, samo juris
Ovaj sud treba pod hitno raspustati jer nam samo troši pare a ništa ne radi.Zar njima treba 18 mjeseci za raspravu o memorandumu potpisanom od strane RS i to onom u kojem se troši 5.000.000 KM.To je ono \"potrošili ste niste trebali sram vas bilo\".Jedino šta su uradili dali su ratne plate sudijama,a da mi je znati šta su to oni radili lopovi jedni.