Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ba, gdje ste poletili,... stvar treba da se razvuče do izbora 2018.
od svih ovih datuma smo jedan je siguran i taj datum ce se dovjeka slaviti ,9. januar ... Zivjela Republika Srpska , jedina slobodna teritorija u okupiranoj Evropi ..
@viljamovkax2 Da da jedina teritorija oslobođena od nesrba i to metodama genocida siloovanja, terora ... Nestala dabogda republika srpska najveća teroristička tvorevina u novijem dobu... Slobodoumna teritorija je sve ostalo osim teritorija na kojoj je takozvana republika srpska...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas predizborna kampanja traje 3 godine, tacnije cim se formira vecina nekih godinu dana poslije izbora.
Moj prijedlog je da se slave kao državni praznici oba bajrama, te Uskrs i Božić kao i Vaskrs i Božić, Hanuka i pasha, te svjetska nova godina, 01.maj/svibanj, Dan žena 8.mart/ožujak, 21.novembar/studeni, dan rođenja dejtonske BiH i to bi bilo to.U paketu sa ovim državnim praznicima donio bi se i zakon o grbu i zastavi, odnosno zastavama koje se mogu koristiti širom BiH.Dio ovog paketa bio bi i obavezno određenje o BiH himni i riječima koje uz nju idu.
Slave i drugi vjerski blagdani neka se slave prema lokalitetu gdje je to interesantno, ali ne mogu imati karakter državnog praznika.
Uvjeren sam da do danas ne bi imali zajedničku valutu, zastavu, registracije da iste nije nametnuo visoki predstavnik. Neće, ne žele i nemaju kapacitet da se o bilo čemu dogovore. Brak na silu pa hajde.
Siggurno ne praznujem na ova dva datuma pa me bilo kakva odluka nekakvog ustavnog suda to ne obavezuje tako da mogu da mi ga duvaju ovi pomenuti.
e jbg. napusta nam dodik bih. kakva steta
Ma samo vi ukidajte, ko slavi, slavit ce i kad ukinete.
Svi slavimo praznike a niko nema hljeba da jede
@andy.carroll08 Blago nama kad su nam praznici najveci problem u drzavi
1. Mart dan kada je Republika BiH umrla a 25. Novembar dan kada je ona rođena. Jedino što nam preostaje da slavimo je dan uvođenja Protektorata UN !
Nevažno...
Zna se ko donosi odluke u Protektoratu UN. Sudovi, vlade, skupštine, parlamenti i ostale izmišljotine ne postoje u zemljama koje imaju status protektorata a nedržave. Heroji "Mlade Bosne" su to shvatili prije sto godina.
bila i biće....
Jel Mile već pripremio oružje za ustanak ?Iz pouzdanih izvora je procurilo da je izgubio 9, Januar al da je dobio 1 MArt kada se večina građana odlučila za nezavisnsot koja je potom priznata u UN. PA ako je priznao UN što ne bi i Ustavni sud ? NArodi nemaju pravo na referendum. VLada Velike Britanije treba da pripremi prijedlog Mileta za britansku crnu lsitu, tako da taj savez anglofonskih zemalja bude jedinstven po tom pitanju a da se pripremi i starnka SNSD za crnu listu !
usrani sud more odlučiti i ovako i onako, patriote BiH će ove praznike slaviti i pakšu duduk neće odlučivati šta ćemo raditi! P.S. ako usrani sud ukine ove praznike, sledeći zahtjev ovog bandita će biti ukidanje BiH!!!
ime rs je diskriminaciju sviju sto nisu srbi i treba da se odma mijenja.
to se ne ukida tako lahko draga braco
Da vidimo jeli Dudko i ostala njegova bratija jaci od drzave i ukidanjem dana njenog potvrdzivanja postojanja i dana njene samostalnosti mozete ukinuti i drzavu