Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
ebo vam dom naroda vise mater
Najbolje bi bilo vratiti na pozicije iz 1973. godine.
Sreća pa RS poštuje Ustavni sud i sreća pa smo u stanju kazniti nepoštivanje Ustavnog suda. SREĆA!
opet na stetu gradzana bice,koje sta osvoji osvojio izgleda,nece profitirat ni hrvati ni bosnjaci,bice samo manjine u nekim djelovima a to vec i jesu,jer fbih postoji na papiru,imas herceg bosne firme
Ujedinjeno kraljevstvo nema ovoliko sudija i nekakvih odluka kao ova propala BiH,sve sami dzabahljebarosi!!!
ode sve nepovrat, Angela Ich liebe dich
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem. od mora do Save od Drine do Une. Jedna si, jedina, moja domovina. Jedna si jedina Bosna i Hercegovina. Bog nek' te sacuva za pokoljenja nova. Zemljo mojih snova, mojih pradjedova. Jedna si, jedina, moja domovina. Jedna si jedina Bosna i Hercegovina.