Ljubić razgovarao s Merkel
0
Ustavna reforma u BiH nužna za EU
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovin KLON progovara kao da zaista ima svoje mišljenje.
Ta će on razgovarat...
to sluzbeno saopstenje je sarena laza za naivni puk i sta se tu ima komentarisati ako ga je Angela pozvala na kafu, a fakat je da niko ne zna o cemu se konkretno muhabetilo, a isto tako da da kazem da nisu ugrozeni vitalni hrvatski interesi na nivou cijele BiH to bi bilo licemjerje najgore vrste, ali s druge strane nasi Hrvati su najvise izigrani od svojih politicara tipa Covica and company koje zaboli kufer za pucanstvo koje je kao manjinska kategorija totalno ugrozeno u sumskoj tvorevini gdje je brojcano ispod nivoa nacionalne manjine sa tendencijom daljnjeg iseljavanja..
Ne razumijem zašto tri konstutitivna naroda BiH Muslimani, Bosanci i Bošnjaci se tako uspale kada čelnik jedne stranke koja predstavlja manjinu priča sa Merkel dok čelnici večinska tri naroda pričaju sa tajnikom kafeterije.
Gdje ti vidiš SDPove komentare svega ti. Paranoja.
Iz FBiH moze da putuje `ko hoce i gdje hoce. Tradicija je nesto sto je ukorijenjeno u njihovim shvatanjima. Tako su radili oduvjek, sto znaci dalje od njih, oni su uvjek bili KOLABORANTI SA NEPRIJATELJIMA. Njihov MOTO je \"Neka komsiji ne bude dobro, pa makar i mi ispastali\"
od mogucih 57 komentara mogu se procitati samo 27. Da li je to SDP demokratija u praksi? ;)
Sta je Covicu,jel to ti nesmijes kod Merkelove pa poslao ovog naseg izdajnika sto ti se priklonio.Da znate da bi trebali ponovo na izbore pa da vidis i ti LJubicu i ti Covicu koliko bi smo vam sad dali glasova.Sto se tice nas iz sr .Bosne mozda bi i dobili dovoljno da budete predsjednici svojih mjesnih zajednica.Previse smo mi krvarili da bi tebe Covicu i takve kao ti slusali i slijedili dok ne pokrepate,a zivot je samo jedan.
Vidi se šta Merkel misli o sdp-u i lagumđiji i njihovoj unitarnoj bih kad mu je poslala pomočnikovog savjetnika da razgovaraju,a šta misli o dr. Ljubiću i HDZ-u s kime je se osobno sastala,pametnom dosta!
Legitimitet koji zagovara Gosp. Ljubić ne obuhvata one koji ne spadaju u zapadno-hercegovački kaluo. Kakav je to legitimitet predstavnika koji zanemaruje zaštitu Hrvata u RS-u. Nikakav!!!!
Svim građanima svih naroda je potreban ekonomski napredak to vaša platforma ne sadrži.
Potrebno jep onoviti izbore pa da se vidi koga Hrvati zaista podržavaju ovog gore na slici sigurno NE!!!!
ŠTA JE SA HRVATIMA IZ BOSNE KAKO DA ONI IZGANJAJU TAKOZVANI LEGITIMITET!
Hrvati iz Posavine su rekli svoje, ti si jedan veliki prevarant.
Kako te nije stid priključit se čovjeku koji je za sve godine na vlasti učinio 0% za narod koji predstavlja. Nas ne zanimaju lažni interesi dajte nam posao!!!!
Da sam znala da ćete pratiti put Draga čovića nikad za Vas ne bi glasala gosp. Ljubiću.
e moji sax-ovci (marsovci) brisete kometare svima onima koji ne dijele vase glupave i primitivne stavove. nevjerovatno do koje mjere ste pali i na koji sve nacin zelite odrzati \"laznu\" sliku o SDP-u SDP i njegovi sateliti su propuvali u evropskim krugovima, i bilo bi bolje to otvoreno priznati, jer od toga se ne moze pobjeci sretno!