Guadrian o našoj zemlji
0
"Ustav BiH treba što prije mijenjati"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce siroma\' i on bi volio da je musliman
Ovu frankenstajn drzavu treba pod hitno mijenjati, a ne ustav. Ne moze ni jedan ustav popraviti sto je rodjeno kao mutant
Jasta da treba kao sto treba ukinuti entitetsko glasanje i genocidnu tvorevinu blentitet sumski !!!!! RS=GENOCID
Bosnjaci za 15 godina nisu uspjeli da izbace/proizvedu licnost za koju bi hrvati i srbi rekli da to je pravi covjek za njega treba glastai/podrzati i td. A kamoli se dogovorimo o ustavu , kad ne mozemo da se dogovorimo oko najglupljih jednostavnih stvari.
Guadrian?
Y*ebem li im mater firaunsku i cifutsku, eto sad smo konacno postali normalna zemlja kad se njih dvojica mogu kandidirat za predsjednika...y*ebo mater u ovoj zemlji samo je bitno da se nebitne stvari rjesavaju...nek su oni od drzave izbili koji dinar, a to sto nikad i nece biti predsjednici im nije ni najmanji problem...
GOOO JAKOBE, NA TVOJEM JE DANAS DA SPASIS BOSNU I HERCEGOVINU KO STO JE ONA SPASAVALA J*VREJE HILJAD*MA GODINA !
PA JAKOBE DOBAR POTEZ AL SI TREBAO NAGLASIT DA U BOSNI I HERCEGOVINE NE POSTOJI DEMOKRACIJA ZBOG ENTITETSKIH GLASANJA I G*NOCIDNE TVOREVINE ENITETA KOJI JE NASTAO SVAK ZNA NA CEMU, DA BOSNA I HERCEGOVINA IMA USTAV OD 1992-E GODINE I DA TAJ USTAV DAJE RAVNOPRAVNOST SVIM GRADJANIMA BIH-E!!! KAD SI SE RIJESIO IZJASNIT STO PODRZAVAM TREBO SI OPSIRNIJE O REALNOJ SITUACIJI BOSNE I HERCEGOVINE I APARTEIDA I DIKTATURE ZBOG DAYTONSKOG SPORAZUMA KOJI NIJE USTAV VEC SPORAZUM ALI KOJI BLOKIRA DEMOKRATSKU I GRADJANSKU FUNKCIJU BOSNE I HERCEGOVIN!
koja glupost