Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meho je u pravu, samo ovaj zakon bas to radi.. samo treba citati malo :D
platite radnika! je[3eš volontiranje kad je to rad džaba, a to valja samo onom ko koristi tu omladinu, a ne mladima sto bi sutra iko ikoga platio ako ima rad džaba? ne ljava ovo
gospodin Mirza je bio u Tomislavgradu, održao javnu raspravu i govorio o ovom zakonu. Upoznao nas mlade o tome kako konkretnije možemo djelovati i biti učesnici procesa, a ne posmatrati sa strane kako sve propada. Za sve nas je osvježenje njegovo prisustvo i vjerujem da mnogo svi mladi mogu naučiti zato iskrene podrške, on je faktor ujedinjenja i pozitivnih vrijednosti za mlade. HVALA!
Svaka čast momak se bori, definitivno se razlikuje od ostale plejade mladih političara koji se bore samo za sebe. Ako Mirza ovako nastavi mogao bi postati veliki lider.
instan genijalac ili ne, danas, nakon rasprava u svim kantonima drzao tribinu u Konjicu za mlade ovog grada a na poziv NVO sektora. Za ostalo preporucujem izvjestaje CCI. Covjek ima prepoznat rad, koji se ne moze sakriti, pogledajte biografiju pa ce vam biti jasno da to nije preko noci ì uvijek nasmijan i dok svi se zezamo on je na terenu. Pitam se nekada ko nam valja? Nisam fan sbb, ali ovo sto on radi je iznad svih ocekivanja za njegove godine bez obzira i na to iz koje zemlje dolazi, a za nasu zbilju i jeste mozda genije. Sada google bas \"kaze\" i da je on bio taj koji je grmio javno na lijanovica, trazio veca izdvajanja za mlade, predlagao mjere zaposljavanja itd.. I onda ne valja? - pomislim na onu, ZNAM NAS, MA JE*ES TI NAS!
kakav instant genijalac