Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu smo negdje po pitanju razvijenosti
@ Seher čuuj uništiše historiju, haj da i to čujem :D
Ne piši gluposti, kakve kulture i tradicije Islama imaju veze sa Zimbabveom. Zimbabve: Vjerske skupine: sinkretična (kršćanska i lokalna vjerovanja) 50%, kršćani 25%, lokalna vjerovanja 24% , muslimani i drugi 1%.
Smrc smrc koja emocijala. Zimbabwe je hriscanska drzava a sklapaju ugovor sa Bosnjom, to je GENOCID. PS: Valjda ce uzvrat koja bosnjakinja hriscnasko-crnacke qarine primiti.
respect za potez, ma dobro i mi smo čak i gori od od Zimbabvea, da znaju ljudi s kim imaju posla ne bih im padalo na pamet da dodju u BIH a kamoli da uspostavljaju diplomatskii odnos, štali su sad skonatli naši učeni političari?
Hajde ne ser.i. Dovoljno je pogledati kako su danas napredne te islamske zemlje pa se onda treba zapitati kako su tek bile napredne u 16. stoljecu i prije.
@Smrc A da si nekad imao u medjunozju veliku crnu batinu Zibabveanca znao bi o cemu pricam GENOCIDASU!!! A onda poslije rahat na namaz... Kapito!
Konacno povezivanje sa ravnpravnim zemljama!
@ Smrc Zimbabve JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH AFRICKIH DRZAVA PRIRODNIM RESURSIMA, i za tvoju informaciju, bila do 16-g vijeka jedna od najbogatijih teritorija afrike kulturom Islama i tradicije ! Dok ne stigose bjeli hriscani pa sve opljackase i unistise ko kulturnu bastinu i historiju a i narod ! Prije tvojih mizernih pradjedova u ovoj bogatoj zemlji znalu su pisati, citati i prati se ! SMr*rdis bre na sm*rdina ! Kolika je teritorija ove africke zemlja tolika je tvoja ignorencija o svemu ! Kapito ! Svaka cast Mirsada !
je bolje presutiti, nego stalno komentarisati radi komentara!
samo su nam još oni falili ,, jao
Uh, što će sada da nas krene! Ne mogu da vjerujem, Zimbabve hoće da sarađuje s nama, (obuzimaju me emocije) šmrc, šmrc!!!