Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSLIJ EOVOGA STO SI REKAO MOGU TI SAMO PORUCITI: SINE BOZO, VRATI SE KUCI, ZNA SE, SVE TI JE OPROSTENO !!!
tri covjeka glasala za njegovu stranku i on bi drzavu da uredjuje cccc
Mislim da ovdje nemoramo govoriti o trećem entitetu. Teritorijalna organizacija nemora uvijek biti nacionalna ni nacionalistička.Ni ovo sadašnje rješenje nije u redu pogotovo zbog ovolikog nivoa vlasti i kantona.Mislim da mnogi od komentatora jesu za smanjenje administracije pa tako i za ukidanje ovolikog broja kantona.Umjesto deset može se govoriti recimo o pet na nivou federacije a u RS-u recimo tri.Federacija bi ostala federacija a RS bi ostao RS i mislim da to nikom nebi ništa kvarilo ni smetalo. Što se tiće institucionalne ravnopravnosti Hrvata u BiH na svim nivoima vlasti neznam na koji naćin to gospodin LJubić misli dali po popisu stanovništva ili po onom jedan, jedan, jedan.Ako je mislio na ovo drugo to bi bilo nemoguće jer bi onda morali uvoziti hrvate iz Hrvatske sa obzirom da ih je u BIH ,,bilo\'\' 17%. Znaći na nivou mz,općine,kantona,entiteta,države to nebi bilo izvodljivo i pravedno jer bi svi Hrvati bili organi i nebi imali nijednog nezaposlenog.
Samo se vi smijte.
Ako im u zaledjini bude visila VELIKA Srbija&BiH. A imaju i problema i sa Slovenijom.
Ha ha ha.... Komšić nikad nije ni zastupao HRVATE On samo zastupa reprezentaciju zeničko-dobojskog kantona....
Ako ih do sljedecih izbora i bude u BiH kako su stvari krenule. Hrvatska bi se mogla ujesti za guzicu.
Za veoma kratko vrijeme,Hrvati ce uvidjeti da je Zeljko Komsic jedini,mozda ne predstavnik, ali Hrvati na kljucnoj poziciji koji ih nije izdao
Kur.ve treba ko ku.rve j*bati. Zato su tu.
Dodik te je iskoristio kako bi dobio podrsku od bosnjaka za bolji status RS-a
Popu\'io si ga Covicu
Koliko ga procenata BiH podrzava? Ma vozi bre.
@bih ti si jedno obicno glupo bosnjacko-nacionalisticko magare,ponosan sam sto sam komunjara i sto su moji Bosnjaci shavtili kuda ih vodi nacionalizam,a nadam se da ce to isto shvatiti Srbi i Hrvati u BiH ali njima treba vremena jer u vecine kroz vene tece fasisticka krv kao i kroz tebe
Bolje da sva BiH postoji u konfederaciji sa Srbijom, neg da se pola sa J*benom Hrvatskom sto se mene tice. Valja nama a valja i Srbima.
Božo je pametan političar i zna šta hoće i šta govori, svi te podržavamo!