Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad svi možemo mirno spavati jer CZ je obilazila teren i snimila poplave.
Skaka odlucio da napravi malu Veneciju.
Zar ne treba Kantonalna CZ da brine o ovome i daje izvjestaje ili opet radimo.na promociji Federalne CZ za nove izbore ili malo da skrwnemo paznju sa pisanja novima o nezakonitim radnjama u istoj toj firmi ????
Ja mislio rijeka Mekong u Vijetnamu..
Otkakao SDA dodje na vlast svaka nezgoda nas pogadja. Vidite drage Bosnja da ni Allah ne voli SDA, zato izaberimo druge stranke na vlast. Moji favoriti su SDP i DF.
FEKALISTAN !!!!
kad nećemo mi moru, eto mora nama hahahah
Što ne poplavi sve institucije, majku mu...
Lijepo moje brdo 😊
kad padne veća količina kiše, ne može te ni Noina arka spasiti u Sarajevu
Hajd to...a je li iko jucer i danas primijetio ogroman broj pacova oko zgrada. Sinoc kad sam vidio jednog velik ko Splinter
Primjetio sam ja! U Oktobru se kriju ko pacovcine jer su prodali glas za 50-100 KM !
Znaci dobro ih hranite, ima se moze se.