Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pita Sejdo moze li slaviti Uskrs unatoc tome sto ga je SDA pogan ossunetila
Šta mu je ovo na zidu?
Smrt jedino i ima smisao. Ono što joj prethodi, često, nema nikakvog smisla.
Fratre mir svama i nama sretan vam uskrs
Da se svi isto patimo, imalo bi smisla. Ovako, a kao i kroz minula stoljeca, narod se pati al ne i Crkva/IZ i političari.
Svim čitaocima katoličke vjeroispovjesti na Klix-u želim SRETAN USKRS!
🙏❤
Sva muka zbog zene koja je pojela vocku sa zabranenog drveta jer je poslusala zmiju koja prica, a ince bi zivjeli beskrajno u raju, sto ima smisao.
Sretan Uskrs svim normalnim koji ga slave...
Super
necu da kvarim vjerski praznik a obijasnio bih gospodinu sta je smisao rada vjerskih sluzbenika i koliko tezak i rizican njihov poziv mora biti,to jednostavno i bez ikakve uvrede treba biti:da svu muku i grijehe svog naroda oni moraju preuzeti da bi narodu olaksali zivot a ne da oni glumeci ,,visa bica,,lazima i prevarama zajedno sa vlastima narodu prave pakao od zivota,ovo vazi za sve vjere i vjerske slubenike
Poštovani fratre, sretan ti Uskrs, a ti ako želiš slobodno pati, ja ne bih. Hvala.
Patnja je dio puta.. Nisi ni ti se rodio u rahatluku.. Moro si znoja prolit da sad rentas sobe po Dalmaciji
Fratar se obraca omladincima, koji imaju neke glupe ideje u glavi.. A ne vama matorcima koji vec ste rijesili svoje probleme 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrt dolazi...svaki dan je nestanak dijela nas...Allaha dz.s velicajte i slavite kako Mu dolikuje! Namaz je vas spas! Postuj rodbinu, komsije i posteno zivi. Sve ostalo je zabluda,iluzija. Svi drugi koji govore o smrti lazu. Ne zele da se vrate Allahu. To je dokaz njihove neuvjerenosti. I da 1000 godina zivite valja u kabur.
Dr. Bakir Nakaš: Tužilaštvo se mora pozabaviti pitanjem života i smrti pacijenata korisnika "malina respiratora"
manite se ovih budala peru vam mozak
sve patnje su naše samo su pare moje ...
To je za utjehu