Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slučajno sam, uz jutarnju kaficu upalio BHT (koji uopšte ne gledam kao ni FTV ni RTRS) i zakucao sam se. Pratio sam cijelu misu, Kardinala i dr. Nisam Katolik, Musliman sam. Čestitam gosp. Kardinale na svakoj izgovorenoj riječi o vrijednosti čovjeka, sadašnjem društvu, radosti koju ste pomenuli a koja nedostaje, osmjeha na licima ljudi ove napaćene zemlje. Čestitam Kardinale i želim vam zdravlje, sreću i radost u ovim blagdanima. Na žalost, Vaše riječi pune kritike očigledno nisu i ne dopiru do onih koje ste u vašem govoru indirektno prozvali. A to su upravo ovi koji su se slikali sa vama (političari). Nema VJERE (Vjera je jedna-religija je više) u njima, njih ostavljam kao i vi Božijem sudu ako im ovi naši sudovi ne mogu ništa.
Da jogy25, ali obično to naše religijske vođe ne izgovaraju ovako otvoreno. Rijetko kad. To je uradio Kavazović i evo sada Puljić. Ako si gledao ili bio tamo, bilo je "u glavu"...Pomenute su plate, primanja, penzije...
Uoo oj hodža, pušči mi ruku štas stisko tako.
Jako iritirajući lik. Dajte zamjenite ga nekim novim. I mi smo onog svog lopova zamjenili. :D