Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Uskrs svima koji ga slave!Trebamo svi voljeti svoje,a postovati tudje...,jer samo na taj nacin mozemo opstati na ovim prostorima...,trebamo svoje razlicitosti pretvoriti u bogatstvo...
Na Veliki Petak Isus Krist je umro na križu i tako platio cijenu za grijehe svih ljudi. On je tako otkupio cijelo čovječanstvo. Sa tim činom je iskazao beskrajnu Božju ljubav prema čovjeku. Često se kaže za njegovu smrt da je to smrt koja je uništila smrt i otvorila vrata Neba svim ljudma koji priznaju da je on Spasitelj i Gospodin.
Sretan Uskrs.
Stetan praznik svima koji ga slave, a posebno mojim Sarajlijama.
mogo si se vinko ugledat na papu pa malo oprati noge ljudima
Sretan Uskrs svima koji slave i sve najbolje!
sretan ti uskrs gospon puljicu i svim katolicima cistog srca poput tebe
ne znam, to sam samo napisao ne bi li mi neko udario kontra pitanje.
za tebe nema
PRIKAŽI ODGOVORE (2)