Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gubljenje vremena.hrvatska je vec odlucila.stanovnici novog grada i dvora na uni vec bi trbali razmisljati o selidbi ili ce biti izlozeni konstantnoj radijaciji
Ma bice kako Hrvati kazu... sta se mi Blećci busamo kad nas svakako jase ko stigne. Pa u sopstvenoj drzavi nas jasu, a mi bi kao da imamo toliku vaznost pa da nas neko ispostuje. Prostitutka zvana BIH jer je jase ko stigne, se ne postuje niti ce biti ispostovana. Zivi bili pa vidjeli.
Kakvi ba zvanicni razgovori.Sve je vec dogovoreno, da se odlaze otpad na granici sa Bosnom, pored nase najljepse rijeke Une.Ovo je samo formalnost, da se narod zahebaje i prikupljaju politicki poeni, pred kapitulaciju.Dodik je vec sve dogovorio i uzeo neki interes, a Bakir ce mu biti saradnik u zahebavanju naroda, dok se ovaj otrov bude skladistio na nasoj granici.
Lagerujte otpad u Laktaše i Grude. Pristali bi odmah.
To je teritorij BiH i tu BiH moze odlagati sta hoce
@Zanovijetalo Bolje da si predložio Sarajevo. Tamo već lageruju radioaktivni Cezij u centru grada, a nikog nisu ni pitali.
koji apsurd da nacelnik opcine centar je bio agresorski vojnik (tek kasnije presao dok je rat uveliko trajao) i toliko je korumpiran da ga je narod prozvao 10%
:/ ...a Džafke je imao priliku da i ovo pomene u onom svom govoru na onoj posebnoj sesiji, makar između redova da se požali...
SDA je najvece zlo sto je bosnjake snaslo, unistili i opljackali drzavu a sto je najgore zavadili nas sa svima
Najljepse bi bilo kada bi doslovce od*ebali i Srbija i Hrvatska od zemlje Bosne, koga mi imamo za komsije kad pogledas druge zemlje sve ti jasno.
@Brufence600mg komšije su ti oni koje ne možeš očima gledati, na žalost tvoju.
Kada ne možeš sa komšijama, onda se prilagodiš, odesliš ili poludiš. Tvoj izbor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)