Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidjeh odavno goru kombinaciju boja za fasadu na nekoj zgradi. Svaka cast arhitekti, k'o da je diplomu stekao u Kiseljaku.
@instantkarma srica pa nije u kiseljaku,ovo je muslimanska diploma
Mora zelena boja, pa da je ebes.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nama iz SDA nije jasno zašto se izbjeglicama iz RSrpske prave stanovi u Zenici a neomogućava im se povratak na svoja ognjišta?
Zato sto RS provodi genocidnu politiku i dan danas, samo ne oruzjem vec suptilnijim sredstvima.
@instantkarma Mi iz SDA smatramo da je to tačno , ali nas iz SDA ništa nije spriječavalo da se borimo protiv toga . čak šta više , omogućavali smo izbjeglicama , poput Munire Brk , da se bogate na račun žrtava , prave kuće od donacija iz islamskih zemalja po mojoj Vogošći sve u cilju većeg broja glasova za našu SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta vam smetaju izbjeglice? pa koliko je Srebrenicana u Vogosci i nikad se nisu svojim kucama vratili, pa koliko ih je tek po EU zemljama, ne znam ni jednog da nema bar jednog clana porodice negdje vani.
Prvo ne razumijem zašto postoje izbjeglice više od 20 godina poslije rata? Drugo, ne razumijem zašto im se ne obnove njihove kuće nego im se grade zgrade daleko od njihovog doma? Treće, zašto se za izgradnju ne uzimaju pare od onih koji su ih otjerali i srušili njihovo? Ima još more pitanja ali znam da nema odgovora...
Cekalo se predizbornu period za kupovinu glasova
Gdje su stanovi za vječite izbjeglice- Rome?
Sto ne pocaste malo one osobe koje su tokom rata primali izbjeglice u svoje kuce i vikendice.
Useljava se drtina od 23 godine (rođen 1995. kao izbjeglica) u nov stan.??? Koja samo mi gamad.
sviđžami se...poooyyy
E jeste je nasarali ko poskoka.... tacno da se oznaci kao sto to kod nas cesto biva "to je izbjeglicka zgrada" nzm je li namjerno ili slucajno ali moglo je biti ljepse.... P.S. - Kamo srece da u dodjeli stanova nije bilo politicke muljaze...