Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je tubing staza?
Ocami ni ja ne znam
i na kraju će doći neki seljak i sve to uništiti..
nije stvar u googlanju nego kao da nema stvari koju nemamo,a da znamo za nju pa nam treba nesto novo!!!Nemamo ni osnovne stvari kao sto su kante za smetlje,staze za bicikliste isl.,ali zato imamo tubing stazu,ali eto neka se radi nesto pa bilo sta samo neka je pozitivno!!!
Šta je ova,ko je ova tubing staza??
http://en.wikipedia.org/wiki/Tubing_(recreation) yebo was toobing. progooglajte
Spuštanje na snijegu na guzici.
EVO IZVALIO SAM STA JE U PITANJU, TO JE NESTO KAO SANKANJE ... http://www.youtube.com/watch?v=P8zMO4iNk-M
AMA STA JE TUBING STAZA ? JE L\' TO STAZA ZA ROMOBILE ?
Elem, niko ne reče šta je to \"tubing\" staza? Ja još uvijek ne znam.
bit ce smrtnih slucajeva zapamtite to!
Steta bacenog novca, jer kada bagra koja se naselila u okolnim naseljima vidi da se ima sta unistavati, nece ta staza a ni prateci objekti dugo trajati. Bolje bi bilo da radite na obrazovanju i kaznjavanju (roditelja) te \"najmladje populacije\", pa tek kada nauce da se javni objekti grade iz njihovog dzepa, onda ima smisla graditi...
Ovaj članak se uskoro neće moći komentarisati.
Osim nekoliko penzionera na to brdo Mojmilo niko ne ide.Pored nagomilanih problema općine Novi Grad poput zapoćete pijace koju radi neka firma iz Cazina (????) već nekoliko godina, poput lošeg vodosnabdijevanja novolegalizovanih naselja, zgrada i nebodera sa uništenim fasadama još od rata, pokvarenih liftova, uništenih terasa od granata,polomljenih uličnih ploča,gladnih i nezbrinutih staraca, nezaposlenih itd... općina Novi grad ulaže 250 000 KM u nekakve projekte u koje ne ulažu ni najrazvijenije Evropske zemlje.Riješite vi ove nabrojane probleme koji traju od 95-te godine pa onda se razmećite novcima obveznika poreza.
što ne gumo ovih što su nedavno otkrili šta znači tubing staza pa sada pišu o tome k\'o da su se čitav život spuštali niz nju. drugim riječima, ne mogu preseravača strogih
Tu(ljum)bing staza ??? Imal\' sta da se ne iskrivljeno u nasem jeziku ne koristi ??? &&(&^&*$%&@#^!@&()**)*(_*(+_*