Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
You said it, brother!
SORY, 48 SATI JE U PITANJU...
NE NASJEDAJTE ZA IZRADU PASOSA ZA 24 SATA UZ UPLATU KM 200,00 VEC ISPROBANO...JA NALETIO KO PJAN NA BICIKLO..POVJEROVAO...PASOS DOBIO ZA 5 DANA..VJEROVALI ILI NE
sta ce bosnjama vize i koji oni k...c traze u Evropi. koliko je meni poznato oni su vecina za neke njihove islamske serijatske vrijednosti. ako pak nije tako neka smjene zagovornika takve drzave i decidno se distanciraju od ekstremnog islamizmai vehabizma.
nisi daleko od istine, jer bosnje ionako samo filozofiraju i cekaju da im se servira rjesenje za sve probleme u zivotu. diplomati!
Srbe jedino pustaju u Hag, tamo im netreba viza, koliko ih ima mogli bi osnovat sumski entitet..hahahahhahahahahah
Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas ne pitaj mnogo, dospeces i ti na rdjav glas Putuj planeto, super smo se druzili nama je lepo, taman kako smo zasluzili
predlazem da se svim bosnjama izda diplomatska putovniva pa ce problem viza biti rijesen. bar na neko vrijeme...
Ovo je vise nego zalosno kako malteriraju nase drzavljane po ambasadam EU. Kad cemo se konacno nauciti pameti i uvesti svim EU drzavama vize za nasu zemlju. Vidjet cete kakvom brzinom ce nam oni ukinuti. Nemojte zaboraviti da je i ovo jedan vid diplomatije, a njima je potrebna BiH da nesmetano dolaze kako bi zaradjivali ogromne plate u ambsadama i medjunarodnim institucijama.
pa binasr su vratili zbog toga da ga posalju na avion, a tebe su pustili da se patis u autobusu... naravno nisu ga poslali na avion u hag
problem svizama ce biti rijesen onog dana kad se i posljednji baliya ili nas domaci taliban posalje u vjecna lovista ili u zagrljaj brace turaka. do tada vize ostaju i uvijek ce zeleni biti yebavani na granicnim prelazima sa potencijalnim teroristima drugi nacin ne postoji.
sjooooooo tita mi koji smo mi pokusni kunici :D