Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko je u sarajevu izdvojiti najgoru cestu jer je konkurencija ostra ali jedna od najgorih a najfrekvetnijih je ona pored zeljeznicke stanice prema velesicima, katastrofa od ulice, trapovi odose ali nek i idu kad smo iskompleksirani, ne bismo se mi pobunili nizasta ni slucajno, da neko ne pomisli da lose zivimo...
ul.Halida Kajtaza
Mašallah u 4 godine 2 sloja asfalta. A bila je zatvorena sigurno pola godine.
Svaki projekat Opcine hvale vrijedan zaista, ne sumnjamo ni u ovaj, ulica je puna rupa a veoma je prometna.
I vjerujemo da ce se sve u roku zavrsiti, ne sumnjam u radove nase Opcine, divne vijesti, a vozaci ce zasigurno biti sretni.
Ma nacelnik radi punom parom, nema odmora, idemo dalje do medalje, svaka cast nacelnice.
Zasigurno jedna od prometnijih ulica koju treba sto prije sanirati, svaka cast na ovome.
Bas mi je drago kad procitah ovu vijest, svaki dan prolazim ovuda tako da je bilo i vrijeme da se sanira put. Vozaci ce najvise biti zahvalni
Nacelnice svaka cast, jer stvarno ulica izgleda katastrofa, drago mi je da ce uskoro rekonstrukcija.
Ovo su ulice u strogom Centru i sramota je da budu ovakve kakve jesu. Ako će još biti gotova za dva mjeseca odlično. Zaboli me sve dok dođem do parka, bilo autom ili autobusom..
Vala ovom načelniku treba kapu skinuti, koliko ga urnišu, a on samo rezultate rada izbacuje! Bravo.
Hajde hajirli da se i ovo sredi, vrijeme je ali krajnje. Moglo se ovo i prije rekonstruisati jer su ovo ulice koje su itekako prometne! Trebao nam je ovaj načelnik da se pokrenu ovakve stvari!
Ovim ulicama je rekonstrukcija itekako potrebna, baš me raduje ova vijest 😊😊
Saobracajnicu koriste naselja Bjelave, Bardakcije, Breka, Panjina Kula, Grdonj, Sedrenik, itd iiii od velikog nam je interesa sanacija saobracajnice koja je u velikoj mjeri ostecena i nadamo se ubrzo radovima i zahvaljujemo nadleznima na ispunjavanju zahtjeva gradjana sa vise mjesnih zajednica.
Napokon da neko ima sluha za Bolnicku ulicu, prvoooo zbog pacijenata u kolima hitne pomociii, gdje je nemoguca normalna voznja, a onda i zbog svih ostalih koji smo nezadovoljni stanjem ove saobracajnice.
Drago mi je sto renoviraju ove ceste, vrijeme je bilo. Hvala!!
Sve pohvale za angazman opstine centar!
Svaka čast načelniku da odličnom radu