Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim, ovim lopovima iz komore, sto zive od deranja ovo jada firmi sto je jos ostalo, bice lijepo \"utopljeni\" dzepovi.
Grebo im odmah na vratima još reko IMT ili u prevodu imal mene tu ? Ako nema razgulite.
Pošto smo zemlja koja ima muslimane, a nema naftu, ostaje nam jedino da iskoristimo šta imamo. Pošto imamo dovoljno rijeka koje se nikako i ne koriste osim za priključenje otpadnih voda u njih, treba apraviti hidrocentrale. Stuju stanovništvu dati da je besplatna, a za firme da se plača po mizernim cijenama, istu izvoziti po standardnim cijenama. Pa ćete da vidite kako će strane firme doći da otvore svoje fabrike. I da ne zaboravim radinke za izgradnju hidroelektrana angažovati zavorenike da se tu bildaju, stražare s dugim cijevima, pa kod počne da bježi odmah metak u potiljak.
prodajem čarape, tri para za dvije marke. termo su, kvaliteta nambr van. ako ima zainteresovanih ja sam na otoci pa bujrum
E MOJI LJUDI SA NASMIMA CETE SE PREOBUDITI POPISANI I POKARADENI IDI TE VI U NEKU DRUGU ZEMLJU A LOPOVE ZAOBDJITE FUULLAAA CISTSAAAA