Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise povrca i voca a manje pita i kolaca...nasa hrana jeste ukusna ali nije zdrava...mmmmm volim burek
Jaao jaaao i jaaao. U nekim školama djeca još uvijek imaju čučavce umjesto wc školjki, vrata koja se ne mogu zaključati, u wc-ovima nemaju sapuna, maramica i tople vode a ovi bulazne o mlijekomatima i voćomatima. Neko će masne pare da uzme na pravilnik koji neće biti primjenjen ni za 15 godina. Pogledaj dom svoj anđele ...
u većini škola je tako
Kad fadil sad uvede poreze na svu raju preko 50kg😂😂😂
Jos da imaju vode da zaliju pa da se bolje primi..
mama ima li sta slatko? uzmi sine jabuku ili kocku šećera :))
Ja pomislih predmeti teski...
Sve se nema, a djeca nam pretila u školu idu. Pod HITNO akcize na dorucak uvest!!
djeca treba da se bave sportom........plesom.....sta god ih vec zanima........i trebaju da jedu......trebaju da budu vani........da ne sjede previse......kakav pravilnik kakvi bakraci
more l' šah?
@AriaScorpio naravno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cijenim trud ali pored moje skole se nalaze 3 fast food mjesta i vecina se tamo hrani...
Nema više hamburgera i hrenovki, odsad samo buranija i kupus. Samo nečural bajo!
kakav pravilnik? kako ces sprijecit nekog da na velikom odmoru ode u obliznju prodavnicu i pojede veliku cokoladu? pa nije ovo sjeverna koreja..
@pinkman Nisi shvatio. Ne brani se djeci da odu u prodavnicu i da kupe cokoladu nego se brani skolama da prodaju nezdravu hranu a tako isto i vrticima. Nadam se da sad djelimicno shvatas zakon.
@HTC Hvala na pojasnjenju. Iskreno da ti kazem, nisam ni citao tekst. Sad sam procitao, a vidim da nece moci napustati skolu za vrijeme odmora, sto je dobro.
Aak se o'š zdravo hranit, to će te i koštat
kladionice u školska dvorišta, eto recepta za mršavu djecu
Hoće li sve biti halal?
Sta ce Kazazovic objašnjavati, uvodi 3 casa tjesenog jer valja uposliti kolege sa Dif-a a to sto nema uslove za te jadne casove nikom nista. Napravi sale ministre pa popuj !