Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turci vam džamije prave, a zapadu skičite ko gladne svinje.
nek je nama dzamija
oćel se neko sjetit kakvu firmu otvorit? ionako ima dvije džamije po glavi stanovnika.
oće oće Kačavenda cujem otvara neku firmu pod nazivom "naguzi se"
ALA-DZA, sta li mu to znaci? Prolazio sam jednom pored ove dzamije jos dok je bila u zivotu.Nije me nista dojmilo posebno ,mala pritlimasta dzamijica.Ali eto,nije je trebalo dirati-svaki vjerski objekat ima svoju istorijsku i duhovnu vrijednost.Kada smo kod duhovnih vrijednosti ,samo neka te vrijednosti ne budu u duhu Cerica,Kacavende i Stepinca.
Sada da se malo kriticki osvrnem na obnovu Aladze ,samo sa jednom recenicom. Cim se Turska upetljala u obnovu svojih nacionalnih spomenika koje je posijala po Bosni za vrijeme vladavine njome, ti njeni obnovljeni spomenici ce kad tada dozivjeti sudbinu Aladze i Ferhadije.Turska je omrznuta zemlja od svih Bosanaca i Hercegovaca bez obzira na to kojoj vjeri/naciji pripadaju-ja bar tako mislim - da mislim ispravno.
@arsen.savic.1 Ipak su vam Turci karali prabakice 500 god., kad dođu probaj nać svog pretka koji ti je pra pra dedu napravio, jer svi ste vi turska kopilad a pravi srbi su izginuli na Gazimestanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tokom agresije na RBiH srušeno je 614 džamija, te 218 mesdžida, 69 mekteba, četiri tekije, 37 turbeta i 405 drugih vakufskih objekata. Vojska Republike Srpske (VRS) potpomognuta iz Srbije srušila je 534 džamije, a Hrvatsko vijeće obrane (HVO) potpomognuto iz Hrvatske još njih 80. Uništeno je ili oštećeno više od 80 posto od 1.144 džamija koliko ih je prije agresije bilo na prostoru BiH.
Opet će stoka rušiti
jest al kad bi smjeli i imali s čime! Nema JNA,nema Miloševića i Tudjmana!Sad bi moglo i trebalo biti obrnuto,sljedeća funta je karta u jednom smjeru za genocidne degenerike!Vidiš da im zemlju cijepaju ispred nosa gdje ih je skoro 6 miliona i uzima ko sta zeli(Kosovo,Vojvodina,Sandzak) pa nemogu nista a kamoli da mogu u drugoj zemlji nesto.
stvarno ne kontam kako neko može nešto okupatorsko volit i to obnavljati,nije mi jasno.
Pa hajmo srušit katedralu u Sarajevu, napravili je okupatori.
to nisu okupatori,oni su osloboditelji od Turaka.I za njihove vladavine BiH je imala najveći procvat,a Turci ostavili 98% nepismeno stanovništvo iza sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)