Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
YEBOVASBRANKO !!
HašIŠani
Stoka je bila u stanju porušiti, popaliti, uništiti... ali nešto ponovo stvoriti, obnoviti nikako... mislili da će sadaka i pomoć sa strane vječno pristizati...
branko je to zasluzio da mu ucenici posjecuju rodnu kucu i da uce od njegove ostavstine
Zapaliti kucu Branka Copica,moze samo maloumnik,razbojnik,i isprdak ljudski.Nijedan Krupljanin,Sanjanin,niti Kljucanin nebi ovako nesto uradio.Ovo rade izrodi sto ce za 100 maraka polomiti nekoga na ulici.A za par hiljada i rodjenog oca ubiti.
Al kad se to uradi pod jednom zastavom, u jednoj uniformi i u jednoj organizovanoj jedinici, onda svi snose krivicu, osim ako ne priznaju zločin, ograde se od njega i učine sve što je u njihovoj moći da posljedice ne budu tako teške.
Šteta što mu je nisu do temelja sravnili.
Ova slika je ogledalo našeg društva. Sunovrat zdravog razuma, poštovanja, časti... Tuga pregolema.
Što ne piše da mu je kuću uništila Armija BiH?
Nije armija BiH,kucu Branka Copica zapalili su ujkani..
@hrisi-avgi malo se informiši
PRIKAŽI ODGOVORE (1)