Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je srece ovaj dvorac i mnoge druge turisticke atrakcije trebale su biti davno obnovljene. BiH je svake godine sve vise i vise posjecenija od strane turista i taj trend samo raste tako da podrska za ovo.
drzava mora uvest obavezno skolovane turisticke managere u turisticku bransu.Isto tako skolovane konobare.. gosti sve skontaju i tako ocjenjuju
zasto se ne spominje da vlada fbih dala samo 500 hiljada USK za vrijeme poplave i 500 hiljada samo opstini zepce???? klix istrazite
Krajina je i u komunizmu bila zadnja rupa na sviralu sad je i sdp nastavio
#gizdavi znam da bi, vaša patoloska mržnja prema Hrvatima mi je odavno poznata, ali za to treba imati i m.da. A reci sta sam ja to slagao, je li se Zepce odbranilo, jest, je su li žepče napadali mudžahedini (islamski fanatici) jesu, je li države koja teži da bude građanska treba otvoreno se boriti protiv vjerskog fanatizma, treba, eto Sta tu nije istina?
Nacionalni spomenici širom Bosne i Hercegovine su u ruševnom stanju, a vile nacionalnih dusebriznika bjeste od raskosa. Koji glup narod?!
Kad se sjetim koliko sam cura tu doveo, prije nekoliko godina dosao malo prohodati kad neki nas nurko baustelac uveze auto u dvoriste da ga uslika i pokaze na fb...
Odlična vijest! Ostrožac je zaista prelijep!
Lothar von Berks je dvorac kupio od Mehmed bega Besirevica. Dvorac su sagradili Babonici a vi ga titulirate po posljednjem vlasniku. Mene zanima nesto drugo. Zasto popravljate tudju imovinu?Sto ce biti ako se pojave Lotharovi praunuci i zatraze povrat imovine? I jos nesto. Na koji nacin su Besirevici mogli postati vlasnici tudje imovine pogotovo ako je ta imovina bila koristena za vojne svrhe( kapetanija).
Pa ako ga imate cime napunitii a vezano za Lotara Von Barksa bit ce to lijepa turisticka atrakcija.
Ma odlicno!!! Moze se sad i FBIH ukljuciti. Ovo je najljepsi dvorac i najbolje ocuvan. Vrh. Svaka cast
Svaka cast.
bravo
za 2 mil se moze pomesti. eventualno okrecit podrum ako se dobro pogode sa majstorom.
Obavezno PVC ugraditi
SVAKA CAST ! Samo tako treba i dalje !
cestitka iz herceg bosne, lijep dvorac i krajolici
hvala iz bosanske dalmacije
Davno trebalo, prelijepa građevina.
Sve su Dzamije Obnovili oz Osmanskog carstva a Glupsnoni nikako da obnove Dvorce iz Bosanske Srednjovjekovne Historije i onda se pitamo Sto nam Dusmani govore da nemamo Svoju Historiju !
Napokon ! Sve dvorce treba obnoviti i osigurati i naplacivati masan ulaz !