Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro diesel , eto ja nepismen ,a ti pismen, pa bar poslije tačke dolazi veliko slovo a ne malo. Pisao sam km mali zato sto je komletan tekst malim slovima. Na kraju, ipak si sve razumio i skontao. Kako rece nick \"ja\" idi na Bistrik pa neka ti obilaze oko auta ili idi kod Narodnog pozorišta pa da obiju auto i tu parkiraj ti i svi koji neće da plate ove cijene. ja ću uvijek platiti i parkirati tamo. Ako nemam za parking uzecu tramvaj i trolu pa doci u gradu. Tako bi svi trebali ako hoces u finom da parkiraj plati, ako neces ili nemozes pa brate u tramvaj i sl. Ne želim nikoga da vrijedjam ali tako je, htjeli mi priznati ili ne.
nek si ti Q7 nabacio a nemas marku za parking :)
ja 31.01.2009. u 10:16 Realn cijena je 1KM, sve preko toga je pljacka.:)Zivio Trg Austrije i parking od 1KM:) P.S.Jel velik parking, mislim hocu li moci parkirati Q7? Kretenu,nek si se ti pohvalio sa Q7, mozes sleper parkirati a ne Q7.
yebo te trg austrije kad ti obiju klosari sa bistrika auto za 5 minuta pa ti parkiraj za 1 KM samo tako ;)
Realn cijena je 1KM, sve preko toga je pljacka.:)Zivio Trg Austrije i parking od 1KM:) P.S.Jel velik parking, mislim hocu li moci parkirati Q7?
Odlicno, jer onaj ko zna kakav je problem naci ikakav parking u centru, biti ce presretan, cijena od 2 KM je ok
cula sam da rade i poseban projekat obiljezavanja i komunikacije, tako da ce vjerovatno biti kao i na ovom videu...
dado 30.01.2009. u 13:17 \"konacno nesto konkretno i fino. ne da bih treabala biti 0,60 nego 2 km navece a 4 km po danu. jer kako je uradjeno i ne treba svako dase parkira. \" ...pretpostavljam da sebe smatraš tim \"nekim\", a ne \"svakim\"...:)...preporuka moja tebi koji si \"NETKO\" opismeni se pametnije bi ti bilo no da rasipaš svoju glupost uokolo...\"km\" ti je skraćenica od \"kilometar\", a \"KM\" od konvertibilna marka;...\"dase\" se piše odvojeno; tako da te novce viška koje bi ti, kao \"NETKO\", dao da se parkiraš tamo, gdje treba da se parkiraju samo oni koji su \"NEKI\" kao i ti, ostavi sa strane, pa si kupi knjigu pravopisa...pa onda kad si već \"NETKO\" budi bar pismeni \"NETKO\"... P.S. ...idiote snobovski...
Hoce li imati ovaj sistem: http://www.metacafe.com/watch/2129060/brilliant_car_park/
Bas sam vidio raznih garaza na dunjaluku al vake niđe =) fakat super izgleda, bas nekako spejsi...
a ko je to SVAKO?? majke ti mile!! seljačino jedna! nek si mi ti NEKO.. gule na svakom parkingu koliko stignu, pa i ovdje zbog sminke obicnom narodu ne treba dati pristup?? sramm te bilo
konacno nesto konkretno i fino. ne da bih treabala biti 0,60 nego 2 km navece a 4 km po danu. jer kako je uradjeno i ne treba svako dase parkira.
Pa evo i na ovoj maketi nema golfa samo polahko bice tu parking po ,,h,, 0,50 km ONI KOJI NEVOZAJU GOLF IAMJU SVOJU PRIVATNU GARAZU ILI CAK VISE NEMORAJU NI TRAZITI PARKING ,,smjeli su ostaviti automobil na pjesackom ;;jer im nioko nesmije nistapa ljudi stacemo kad nam je takav standard zivota kaze ona narodna ,,PRUZI SE KOLIKI JE JORGAN,,
koji si ti d e b i l
More ga Memo ha:)