BBI Centar
0

Uskoro nova parking mjesta u centru Sarajeva

Sarajevo-x.com
BBI Centar koji se nalazi se u centralnoj pješačkoj zoni grada Sarajeva uskoro završava parking prostor koji će, osim zakupcima prostora u ovom poslovnom centru, biti dostupan i građanima, potvrdio je za Sarajevo-x.com Salih Musić, koordinator za prodaju i marketing BBI Centra.

Moderno i sofisticirano uređeni parking prostori smješteni su na tri podzemne etaže s pojačanom ventilacijom. Ukupno je na raspolaganju 464 mjesta.

Parking prostor na etaži -3 predviđen je za vozila koja će imati godišnji ili mjesečni zakup. S obzirom na posebno reguliran sistem sigurnosti, ulaska i naplate, prioritet za ovaj prostor prilikom rezerviranja mjesta imat će zakupci BBI Centra, ali je parking dostupan i svim ostalim pravnim i fizičkim licima.

Parking prostori na etaži -2 i -1 predviđeni su za posjetitelje BBI Centra, ali i ostale građane kojima je neophodan parking u samom centru grada. Iako se radi o parking prostorima, koji osim fizičkog osiguranja imaju i video nadzor, BBI Centar je ipak odlučio ponuditi pristupačnu cijenu građanima. Tako će cijena parkinga za sat vremena iznositi 2 KM u terminu od od 8 do 20 sati, a poslije 20 samo 0,60 KM. Parking prostor bit će dostupan na korištenje od mjeseca marta 2009. godine.

Osim parking prostora, u BBI Centru bit će smješteni prodajni prostori poznatih robnih marki smještenih u shopping zoni, supermarket, salon ljepote, frizerski salon, salon sportske opreme, fitness, bankomati, ugostiteljski sadržaji (restoran, kafeterija, kafe-slastičarna, pizzeria), dječija igraonica itd. Poseban dio BBI Centra čine uredski prostori, koji su još uvijek dostupni za zakup. Za sve informacije o zakupu parking i uredskog prostora zainteresirani se mogu informirati na broj telefona 033 560 512.