Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da ce se uspjeti uvesti kurikulumi u nase skole! Ovo sada sta rade djeci u skolama, nije humano!
Audicija
E gledaj nam prosvete, pa stvarno smo šega
nisam dobro razumio kurikuralna reforma ili qurac od reforme ?
Kurikulska reforma: 1. Manje povijesti, a vise teh. znanosti, istrazivanja, stranih jezika, tjelesne kulture, seksualnog odgoja, zdravlja... 2. Manje strebanja, a vise kritickog promisljanja o zivotu i stvaranju dodane vrijednosti u drustvu u kojem zivimo; 3. Manje demagoskih "znanosti", a vise prostora za toleranciju, higijenu, bonton i sveopcu kulturu zivljenja dostojnu 21. stoljeca; 4. Zabrana smartphonea i make-upa u skolama; 5. Skolske uniforme... 6. Vjeronauk - u vjerske ustanove!
Vela, legendo, evo prilike da se pokuša obrazovanje izvaditi iz septičke jametine. Uključi se i bori za našu djecu
Vidi Ministra i vanago SDA POLTRON I UHLJEB...
Konakovicu 😂😂😂 drkadzijo provaljen si, neko te opasno opeko iz sdp jel tako Zagore 😂😂😂 Boli li DESANKA 😂😂😂
U početku nije bilo ništa a onda je Allah reko nek bude Alija i mladomuslimanska raja i to je bilo onda Allah reče nek bude SDA i stvori se SDA. Onda reče Allah nek Alija odbije Kutiljerov plan i Alija ga odbije. I reče Allah nek sad SDA krade humanitarnu I to se desi. Onda reče Allah nek SDA krade cijelu državnu imovinu i to se desi.