Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta ce ovo liciti mati draga 4 trake pa 2 pa kruzni pa opet 4 trake pa kruzni moze li ista da se napravi u ovom gradu od pocetka pa do kraja kako treba a ne ovako mazati oci!!!
Prodze vec 4 god. godine,saobracajne blokade grada ! Trebat ce najmanje jos 4 god .za 3 i po kilometra, ceste,ako se uopste ikada ukloni zgrada,i zavrsi ostatak dioninice !!! Bakirovci ne zure ,nikad se nije radilo manje a pljackalo vise.....
Za šta dva milion? Pomjerit će pet stubova, položiti instalacije, opaliti asfalt i nacrtati trake. Možda postoje neki filigranski radovi eventualna pozlata raskrsnice.
bravo jade, finansirajte....
A šta je s raskrsnicom Zagrebačke prema Vracama, ona je stoput gora od ove? Što tamo ne prave kružni tok
prave kružne tokove a 90% stanovnika ne zna voziti u kružnom toku
Cuj kruzni tok 2 miliona?
Kruzni tok je najjeftinije rjesenje i opet 2 miliona. Sta bi bilo da jednom naprave pravu raskrsnicu sa saobracajnom signalizacijom? Ono na Grbavici pored Zeljinog stadiona su fino napravili sto se tice ceste, ali onda te doceka kruzni tok sa 2 trake i 20 izlaza...
Gradi se Sarajevo ko Real Madrid :)))
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
pa vi cete u Sarajevu na svakih 100 metara pravit kruzni tok jer ste izgradili nakaradne zgrade i prilaze zgradama gdje im nije mjesto..semafore na svakih 100 metara svaka ulicica ima i usporava saobracaj....a onaj kruzni tok kod Cesirove Bbosnaplast firme firme je najvece zlo napravljeno u Sarajevu....i onda semafor nakon 200 metara koji ugusi kruzni tok....nije to rjesenje....pa hocel iko ikad otici u zatvor za urbicid nad sopstvenim gradom....
sarajevo se gradi :) a ti pametuj pa onda za pola godine dodji slikaj se za instagram
Jo je sve završio saobraćajni fakultet, nije ni čudo da nam je takvo planiranje saobraćajnica
Ma kad sam preživio kružne tokove u Velikoj Britaniji kao turista sa volanom na "našoj strani" preživjet ću i ove sarajevske! Jedini problem je u tome što i kad se napravi ovaj kružni tok i eventualno jednog dana sruši ta stambena zgrada "koja smeta" neće smanjiti gužva u špici! Naime gužva je sad kao i prije izgradnje Južne Longitudinale u špicama, ujutru oko 8 i oko 17 popodne. To znam jer tu živim, samo su ogromne pare bačene i otežan nam je pristup kućama!
U Holandiji ne možeš proći kružnim tokom od usr.nih biciklista
LOGITULILALA
150 m= 2 mil. Aferim
Ova nakarada od lokalnih vlasti koja (zbog kompleksa iz djetinjstva) sebe naziva funkcionerima radi apsolutno sve samo da zadrži ili poveća broj registrovanih vozila u KS kako bi od tih para (između ostalog) isplaćivali plate svom glasačkom tijelu (čitaj budžetarima),umjesto da prepišu propise od pametinijih gradova kako bi regulisali saobraćaj.Skoro 3 mjeseca stoji raspokopana ulica D.Numića (Vraca) koja povezuje Dobrinju sa gradom zbog čega je iza 4 kolaps,a pričaju o nečemu..