Općina Novo Sarajevo
27
Uskoro gradnja novog parka na Grbavici
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Treba prestati placati tv taksu,a profesor Hadzikadic uradio pravu stvar sto je napustio studio #MH2018
Što ovaj ovako zinu na drugoj fotografiji? Šta li je to on ugledao...
Wow bolan,idju izbori...
Kod Bakira nije bilo nista u nadleznosti zato sto je ispusto sve nadleznosti i sva ministarska mjesta.. A Mirsad Hadžikadić je skolovana osoba i moze da uredi sve sto je SDA, SBB, SDP i HDZ stranka prodala iz privatnih interesa..
3d model = SDA smrde opet lazu narod pred izbore
bravo jade,samo gradite
brave jade, samo gradite
27.01.2018 - Od 15 uhapšenih u akciji Zadruga, devetoro ih je zadržano iza rešetaka zbog uticaja na svjedoke, ponavljanja djela i opasnosti od bijega. Akcijom su obuhvaćeni Milan Bralović, njegova kćerka Maja Bralović-Smit - vlasnici firme Mibral, kojima su određene mjere zabrane. 27.06.2018 - SIPA-a podnijela izvještaj o 2,5 miliona KM opranog novca u okviru predmeta "Zadruga" 03.10.2018 - Kolđo uredno potpiše ugovor sa ovim mućkarošima. Aferim!
Kriminalci sa kriminalcime i sve lafo za narod pred izbore