{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


USK: Održana sjednica direkcije sajma EKO BIS

F
26.4.2012. u 15:23
0
0
USK: Održana sjednica direkcije sajma EKO BIS
0
USK: Održana sjednica direkcije sajma EKO BIS
Bihać
Deseti jubilarni sajam ekologije EKO BIS 2012. , koji će biti održan od 6. do 9. septembra, iz godine u godinu izrasta u sve značajniju manifestaciju kojoj je prvenstveni cilj promovirati ovdašnje potencijale i omogućiti uspostavljanje čvršćih veza s poslovnim partnerima iz okruženja.
Privredna komora Unsko-sanskog kantona kao organizator sajma već je uradila dio priprema da bi sadržajno obogatila ovogodišnju manifestaciju, o čemu su informirali članove Direkcije sajma na njihovoj današnjoj prvoj sjednici.

Svoj dolazak najavili su predstavnici osam partnerskih komora iz Hrvatske, Slovačke i drugih zemalja.

Osim energetske efikasnosti i okoliša kao dominantnih tema ovogodišnjeg sajma, planirani su i brojni drugi sadržaji s najaktuelnijom problematikom poput konferencija o perspektivi mljekarstva u sjeverozapadnoj Bosni, šumarstvu i drvopreradi u Unsko-sanskom kantonu, te o obrtu kao šansi u zapošljavanju.

Na današnjoj prvoj sjednici Direkcije EKO BISA konstatirano je da će i ove godine biti neupitna podrška stalnih partnera sajma - Privredne komore Federacije BiH, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Općine Bihać, a očekuje se i pozitivno izjašnjavanje Vlade USK-a. Podršku je obećala i mljekara "Meggle", javlja RTV Cazin.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: