Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo stanova u Srebrenici jeftino! Pa naši Bošnje će to ponudit na prodaju samo da prođe koji dan... i za Sarajevo!
samo nek se srpska gradi
jesi to arrivals gledo/la? :)
e ne kontam... da mi je samo znati po kojim kriterijima i u kojem omjeru se dodjeljivalo...
TACNO TAKO,SAD I ZRTVA I UBICA U BIH IMAJU ISTA PRAVA,A TOM NEPRAVDOM ZRTVA GUBI SVOJE PRAVO NA OVOM SVJETU,I PO OVIM ZAKONIMA JER SVE JE TOLIKO PROVIDNO STA NAM RADE U SREBRENICI I BIH.
Aaron Russo: http://video.google.com/videoplay?docid=5420753830426590918#
Nista se seljaci ne pitaju, velika je to politika. Odnosno, izjednacavanje Vuka i Ovce. Cifuti......, Pogledajte Izrael, brisanjem Palestine, 20 vijek Zapitajmo se kakva buducnost se sprema?
cuj srbima, pa genocidni pobise ljude, ne bi im dao ni da pridu a ne jos da im stanove gradim i nagradujem sto su podrzali da se napravi genocid. to je isto kao da u njemackoj u mjestu gdje je bio konc logor na kraju rata napravis svabama kuce koji su podrzavali i ucestvovali u hitlerovom rezimu. svaka cast
MashAllah bas lijepa vijest. Samo tako.!