Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povadice sve instalacije, prodat sve sto mogu iz te kuce, zivit dobro 10 dana i opet po starom...
Jesu li im dali plasticne kljuceve da ne zavrse u zeljezu....
A da znaju koliko ih u neznanju źive a romske krvi imaju..Pa śta mislite austro bugarsko dok je bilo.kp su bugari bili..
e toga nam treba a građani poput Jasne Diklić na ulicu da prose!
I ja bi da imam GARNISERI. Da imsji misevi po dva kila komad
Gledaj komentara i nipodištavanja i stigmatizacije Roma. Pa hebem ti nacionalističke svjetonazore i ljude koji pljuju po svojim sugrađanima. I opet kad neko pita dijasporu što ste otišli iz BiH, eto i zbog tog razloga; što je BiH postala zemlja u kojoj se sve gleda kroz prizmu etničkih podjela, da se čovjek u svojoj rodnoj grudi i svom gradu osjeća većim strancem nego bilo gdje u inostranstvu.
'Demokraska civilizovana evropa' protjeruje rome pariz su eto 'ocistili' i to nikako na civilizovan nacin vec pendrekom A onda dodju ovamo nama bljuvati o...i zavrtati ruke prijetiti ili sta vec ne da se zbrinu romi..jbg uskoro ce u Bosni biti vise roma nego u srbiji..srbija svoje rome masovno prebacuje u bosnu i o tome niko ne prica iz eu ih vracaju u bosnu..jbt kakvo sranje.
Policija je Pariz očistila od onih Roma koji su koji su doputovali iz Rumunije da u Parizu prose i rade na crno. Ti Romi koji su deportovani nazad su rumunskog državljanstva. Niko u Francuskoj nije dirao Rome koji su tamo rođeni. Već su ovi deportovani stranci bez legalne boravišne dozvole, i velika većina ih je bez papira tj, ilegalno ušla u Francusku. Niko tamo nije dirao Rome samo zato što su Romi, rasistička ideja koja je tebi na pameti.
@Antekante. Ispravno..Jeli kad koji rom silovo djete?ubio nekog?Pomoće ti uvijek prije nego neki balijaśi.Ja putujem mnogo po svjetu i poznajem mnogo i druźim se sa raznim ljudima.
Nabijem li vas sviju na onu stvar.Bosanac makar ima poso da bi kupio. A gdje rom koji dojije poso.Pizda vam mamina.
e taj će opet na sred spavaće sobe razapeti čergu i naložiti vatru.
Mjesanjem Turaka i cigana (Indijaca) nastali su Srbi...
Cigansture dobijaju kuce fraj...
A Pa dobro, ono nije da nema smisla, pošto ostatak populacije jede zlatnim kasikama. Najviše ugroženi ne bi trebali da se razdvajaju po boji kože, nego bi im svima trebalo jednako pomoći. Došlo vreme da cigani imaju 'race' kartu u rukavu. Idemooo politička korektnost i ostali bakraci :)
Mozda glupo zvuci ali ovo nije nikako fer i posteno. Neko radi, slomi se da bi napravio sam sprat kuce ili slicno a neko eto samo zato sto je cigo dobije kucu... odvratni su majko mila da Bog sacuva, sve sami lopovi
Ajde mrs.. odjebi i eto ti ih primi kod sebe u kucu
Imal ista pozitivno od ovih roma to samo gleda kako ce ukrast sta
dzaba sve....rom je rom...cigan...rasture sve u roku od godinu dana