Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TETKA ZILHA I TETKA SOHNJA SU TU, OBJE U PET DEKA, ZATO SU I ZASLUZILE DA DOBIJU OVU SVJETSKU NAGRADU LOKALNOG KARAKTERA.
ovaj Behmen-Betman vazda p\'jan k\'o duga...
A gdje će dijeliti nagrade nego u pozorištu. Sve je jedna velika komedija.
sto li admin brise moje komentare...ocito sto govore puku istinu... Seher Sarajevo grade moj...Sretan ti Dan TVOJ...!!! Pokusali su te Srbi i Srbija sr_avnjati sa zemljom...ali ti su TU JOS JACI I LJEPSI...!!!
Ko ce o cemu nego k.rva o postenju.Eto tvoj genocidni pogan entitet pun muslimana i Hrvata.Steta sto ti nisi zavrsio u Kazanima ne bi laprndao gluposti danas.Razligu pa paljanski portal gdje i pripadas.
pukotine u vremenu... :))))))))))))))))
E..,JOJ SRANJA I PRDNJAVE ! NAUCNIKA I HUMANISTA-Milosevic i Biserko,sve sami biseri u nauci i humanistici-ni balegavu cipelu ne bih o njih obrisao !
@hala ko kuca ma ja kvantna fizika je politicki interes.
Divi Behmena, nezna jel pos\'o ili je dos\'o.
Bijedno je ko danas sve dobija nagrade.NPR. Zilhai ostale koje kradu od gladnog naroda i pune cekere nose svojoj kuci a pored toga i primaju veoma dobru platu. Jos kaze mena gladnih, jer OVA VLAST ( koja) im je to obezbjedila, kako je nije stid? FUJ
a gdje fadil opancic? i osman? pa zar oni nisu sad glavni u narodnom kazalistu/pozoristu hehhe
Ja nagrada sve go politicki interes,,,hraaak pljuc
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pelias_Sending_Forth_Jason_-_Project_Gutenberg_eText_14994.png
Sarajevo danasnje =musliamsnki brlog ....... Hriscani i ostali NEmuslimani pometeni opljackani a dobar deo poklani i u razne bezdane poput Kazani pobacani.
znači i ovo po ključu...