Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak avaz zna lagati najbolje 😙
avaz odmah laze na naslovnoj strani gdje pise da su NEZAVISNI list a svi znamo da NISU
Svakako preferiram Slobodnu Bosnu.
Ne varajte narod i istinito izvještavajte ...??? 40 katova tornja nije redakcija Havaza..??? Ni jednog novinara nitko ni za zdravlje pitao nije i ničim oni uznemiravani nisu, a nitko im nije kriv što rade za kriminalca .,. Kad se kriminalci love to se uvijek radi iznenada i s dugim cijevima ... Šta je sad trebalo urednika SIPA da pita da li se smije "gazdu" hapsit ...??? KRIMINALCE U ZATVORE . . .
@mrAdil ko su to novinari da bi policija radi njih pretresala bez oruzja i sa karanfilima u ruci, novinari govna lazljiva kao i dio ostalog svijeta
Šteta što snimatelji sa kamerama ne idu sa policajcima, bila bi to top emisija za nasmijavanje građana.
Svi ce doci na red
Vidite klako ovaj čovjek izgleda izbezumljeno, ima li on oraha u džepovima?? Sipa će to da utvrdi, ja vjerujem SIPI, čestitamo Sipa samo naprijed.
Miševi, uplašio je vas vaš Radončić i unakazio vas samo vam to još niko nije rekao. Imate kriminalca lopova i ubicu za šefa, pametan bii se stidio. Gdje se na svijetu za nekoliko godina može steći toliko bogatstvo koje je stekao vaš Radončić u Sarajevu. Uoči rata je gologuzan došao u ovaj grad a par godina nakon raata je već imao toranj a danas ni sam nije svjestan koliko i šta ima, POŠTENO, HAHAHAHA, NA KREDIT HAHAHAHAHAHA, SVE JE TO NA RAČUN GLADNO FEDERALNOG RADNIKA
@Muni znas onu ko o cemu kurva (avaz) o postenju
@tarcin11 Tačno ali stvari dolaze na svoje mjesto. pa ovu kurvu koja je 20 blebetala o poštenju strpaše u bajbukanu, polako, ničija nije do zoore, SABUR
fuj, nabijem i klix i avaz proporcionalno vasem profesionalnom novinarstvu! ko o cemu, novinarcici o profesionalnosti. trebalo bi vas sve hapsit zbog zaglupljivanja, tekstovi kojima pokrivate svog sefa su jos najmanje bitni. prodane duse!
Slazem se ja, ali sta su oni tamo pisali sve i svasta, prvo po meni to nije nezavisno novinarstvo (vec noviranstvo jednog covjeka), a druga stvar da su profesionalni ne bi Mirzu Teletovica ako nista nazvali direktno i otvoreno "misem" . Tako da sve su rijeci suvisne. Ali to nije razlog da se ide sa dugim cijevima na novinare nego na Fahru, Baketa, Dodika i slicne im. Ono sto je najzanimljivije, svako od njih govori, po obicaju, da druge stranke su to namjestile, a oni su svi cisti xD
Kakvi su novinarini novina, pendreci su trebali radit
niko ne vrsi pritisak na novinarstvo.ne bacajte sjenu istrage u tom smjeru.niko nije dosao radi vas tu.
Zašto policija ne ispita da li je neko uticao na onog letača sa AVazove kule ?? Što ga je svjedok vidio kako leti, A ŠOŠONI IZLETILI TEK POSLIJE ??
Ja neznam zasto ljudi ne bojkotuju avaz novine do gradana je sve, svi ga kao mrze a citaju njegova sranja
nista buraz moj nista bude mi slabo od nase stampe @BosMan345 original
CIRKUS JE POČEO. Kako je to Dnevni Avaz uticao na svjedoka ? NIKAKO ! I dalje Avaz nije Fahrino vlasništvo. BAR ON TO TAKO IZJAVLJUJE !! :)))
Da je kakve srece da vas hoce zatvoriti. Svima bi nam bilo bolje. Lazovi !!!